Kreatív farmer körkép

Azt hiszem, azt már az elején leszögezhetjük, hogy a farmer mindig képes megújulni. A tervezők évről évre újabb és újabb értelmet adnak a végtelen kékség összes árnyalatában fellelhető anyagnak, így mindenki megtalálhatja a testalkatához, stílusához és a szívéhez legközelebb álló darabokat. A farmert pedig mindenki szereti! 

A szaggatott farmernadrág az elmúlt években olyan kultikus darabbá nőtte ki magát, amely ma már a hétköznapokban is mindig mindenhol jelen van. Bár úgy tűnik, hogy a lyukak évről-évre egyre nagyobbak, elnyűhetetlenül tartja magát vagánysággal és bohém beütéssel kiegészítve outfitünket.

A testre simuló skinny, a lazább boyfriend és a kényelmes oversize fazonok után, most újra a szűkebb szabásokon és az egyenes vonalakon van a hangsúly, amelyek optikailag nyújtják az alakot. Régen egy szetten belül sokszor csak egy farmerből készült darab szerepelt, most pedig az a menő, ha tetőtől-talpig farmerbe bújunk!

Forradalmi pillanat volt az első bikini és az első ballonkabát, de imádtam a Ray Ban farmerszövettel díszített napszemüvegét is. Talán nincs is már új a nap alatt, szinte minden formában láthattuk a nagy visszatérőt, de most derítsük ki, hogy ebben a szezonban mitől lesz megunhatatlan a farmer.

Jöjjenek a legkreatívabb változatok!

Az idei év egyik nagy kedvence az eldolgozatlan szélű farmer

Akár ti is könnyen átalakíthattok egy régebbi kedvencet, csak vágjátok le az alját és hagyjátok, hadd rojtosodjanak kedvükre a szálak. A bokavillantó nadrágot egy rafinált bokacsizmával tehetitek izgalmasabbá.

Forrás: Europress/Getty Images

A hímzésekkel és festékfoltokkal díszített változatok a denim mókásabb arcát mutatják

Ezekkel te is könnyedén megvillanthatod játékos oldalad! A nadrágod szárán vagy a dzsekid hátrészén kedvenc feliratoddal is üzenhetsz a nagyvilágnak.

Forrás: Europress/Getty Images

Valami régi és valami új

A strasszokkal és gyöngyökkel kirakott mutatós Alexander McQueen és Dolce&Gabbana darabok a farmert az haute couture magasságába emelték, Marc Jacobs pedig a brossokkal teletűzdelt farmer dzsekire szavazott. Tavaly is imádtuk őket, idén újabb műalkotásokkal gazdagodtunk a Viktor & Rolf jóvoltából.

Forrás: Europress/Getty Images

Volt idő, amikor bűnnek számított több árnyalat keverése...

A patchwork farmereknél viszont alapszabály, hogy a sötét- és világoskékek egymás mellett szépen megférnek. A foltokat saját kezűleg is varrhatjátok vagy ragaszthatjátok, minél többféle színt tesztek egymás mellé, annál jobb lesz a végeredmény. Bevállalós csajoknak szigorúan tiarával!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: Getty Images

    Ezek is érdekelhetnek