Mindenki imádja a bombert!

A bomber az underground vonallal együtt, szinte észrevétlenül kúszott be a mindennapokba. Kezdetben még mosolyogva néztük, hogy az eredetileg amerikai bombázógépek pilótáinak készített kabát, hogyan lesz az haute couture tervezők kreációinak alapanyaga. A bomberdzseki azonban kitartóan menetelt előre, és mostanra már a divatérzékenyek első számú kedvencévé avanzsált!

Bevallom, én is függő lettem. Eddig öt darabot sikerült felhalmoznom a szekrényemben, de mentségemre szóljon, hogy különböző anyagokból: akad köztük csipke, festett selyem, sőt még újrahasznosított műanyag is.

Az őszi-téli szezonban a bomber igazi kulcsdarab lesz, és mivel sokféle arcát mutatja, így mindenki kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló stílust. Igazi kuriózumnak számítanak a puha bársonyból vagy áttetsző csipkéből készült, illetve a kétoldalas flitterekkel díszített műremekek.

Kezdjük a sort a legelegánsabb vonallal - hiszen egy csinos ruhát bármikor kombinálhattok egy fényes felületű, állatmintás vagy különlegesen steppelt dzsekivel, ami ezúttal a blézer vagy a kardigán szerepét veszi át. Szavazzatok a klasszikus feketére arannyal vagy vagányabb mintákra, ha igazán bevállalósak vagytok. Leengedett hajjal és egy csinos táskával rögtön partyképesek lesztek!

Forrás: Europress/Getty Images

Kedvenceim a hímzett darabok, amelyek a hétköznapi szetteket egy csipetnyi eleganciával fűszerezik meg. Rakott szoknyához, overallhoz éppolyan jól passzolnak, mint az egyszerű nadrág-pulóver együtteshez. Merüljetek el a virágos és madaras minták sűrűjében és szerezzetek be egy különleges darabot! 

Forrás: Europress/Getty Images

Az egyszínű és első ránézésre egyszerűnek tűnő dzsekik a legjobbak, ha kísérletezni támad kedvetek. Dobjátok fel őket egy látványos nyaklánccal, táskával, vagy tűrjétek fel a kabát ujját, hogy látszódjon a pulcsi mintája. Nem kell túlgondolni a szettet, elég, ha egy dologra fókuszáltok.

Forrás: Europress/Getty Images

Fiatalos, sportos és kreatív változatok következnek, melyeknél csak a képzelet szab határt! Jöhetnek a vasalható foltok, kitűzők, festett motívumok, rojtok vagy akár a metálos csillogás. Emlékeztek még a gimis évekre? Most újra kipróbálhatjátok, milyen a diszkókirálynő vagy a különc lány bőrébe bújni!

Forrás: Europress/Getty Images

Bár még nincs igazán hideg, de tekintsünk kicsit előre, hiszen a dupla kabátos verziók egyik alapja is a bomberdzseki lesz. A divathetek résztvevői év elején már előszeretettel hordták ezt a praktikus darabot zakó fölé vagy szőrmebundákkal kombinálva. A rétegek egymásra halmozásánál csupán arra kell figyelnetek, hogy a kabátok egyforma hosszúak legyenek, vagy a felső réteg legyen a leghosszabb. Ugye, máris megkedveltétek a bombert?

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: Getty Images

    Ezek is érdekelhetnek