Divathét bunda kabát szőrmeujj szőrme mellény műszörme
Hol van már az Anna Karenina-féle klasszikus orosz stílus, a muffok, kucsmák és a földet söprő bundák? Az elegáns szőrmék a legnagyobb zimankóban is óvnak a hidegtől, de nemcsak ezért szeretem őket, hanem azért is, mert rendkívül impozánsak. 

Bár a hétköznapokban a cipzáros kabátok a legelterjedtebbek - és a tervezőknek hála az XXL-es pufikabát is visszakúszni látszik a köztudatba -, mégis azt ajánlom, néhanapján szavazzatok inkább egy bundára. Figyeljétek meg, egyből más lesz a tartásotok, ahogy magatokra öltitek a puha mennyországot - érezni fogjátok, ahogy körülölel benneteket a luxus.

Vastag textúrája miatt a szőrme kissé erősít, de nem kell megijedni - a szabásvonalakon múlik minden. Homokóra sziluettet kreálhattok egy övvel és ha szélesebb a csípőtök, akkor a térdig érő hosszabb fazonokkal érdemes próbálkoznotok. A rövidebb bundák egy egyszerű farmerrel is nagyvilági hatást keltenek, már csak egy válltáskával kell kiegészíteni őket.

Azt pedig még az elején szögezzük le, hogy az állatok védelmében a szőrme alatt természetesen műszőrmét értek!

Forrás:GettyImages

Ha még kezdők vagytok a szőrmék világában, akkor ismerkedés gyanánt egy élénk színű gallért ajánlok - legutóbbi outfit bejegyzésemben megnézhetitek, hogy én mit választottam. A szőrme részekkel tarkított kabátok szintén elegánsak, legyen az szőrmeujj, kézelő vagy mellényrész.

Forrás: GettyImages

A divatheteken ellepték az utcákat a kis Gombóc Artúrok, akik üdítő színükkel és mókás kinézetükkel egy kis vidámságot hoztak a zord időbe. A hóbortos levendula, a télies khaki és a hűvös menta a legkülönlegesebb árnyalatok, amikben el lehet képzelni a szőrös kabátokat.

Forrás: GettyImages

A művészi önkifejezés egyik sajátos formája lehet idén télen a bunda.

Csíkok, kockák, csillagok és patchwork felületek jól megférnek egymás mellett. Színekben, hosszakban és mintákban tényleg csak a képzelet szab határt, a bunda trendben mindent szabad és semmit sem muszáj!

Forrás: GettyImages

Akik szeretik halmozni az élvezeteket, nem riadnak vissza attól sem, ha virágba borul egyébként sem hétköznapi kabátjuk. Sőt, néhanapján egész egyszerűen egy hatalmas szívnek öltöznek.

Forrás: GettyImages

Azt hiszem, ilyen lenne a végeredmény, ha a Muppet Show és a Szörny Rt. szereplőit kereszteznék.

A kanárisárgában, mandarinszínben és szilvalilában tündöklő extra hosszú szőrű bunda inkább a vicces, mintsem a menő kategóriába tartozik.

Ugyanez a helyzet a zöld sárkánnyal is. Hogy ne érezzék egyedül magukat, csatlakozik hozzájuk egy plüss medve, így lesz teljes a kompánia. Kész állatkert!

Forrás: GettyImages

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.