szilveszter outfit karácsony rozépezsgő ünnep glitter
Ünnep. Ilyenkor nemcsak a lelkünket öltöztetjük díszbe, de a külsőségekben is érdemes érzékeltetni, hogy különleges időszakról van szó.

Az év végéhez közeledve megszaporodnak a családi vacsorák, spontán randevúk, barátnős beszélgetések, a fontos pillanatok pedig csillogó megjelenést kívánnak. Tedd meghitté az estéket és rendkívülivé hétköznapokat!

Ezúttal Budapest egyik legszebb szállodájában, a Kempinski Hotel Corvinusban időztem.
Az impozáns helyszínhez egy nem mindennapi ruhában gondolkodtam, így némi dilemma után emellett a flitteres, rozé árnyalatú pezsgőszínű csoda mellett döntöttem. A spagettipántos ruhák sokféleképpen variálhatók - ha elegáns eseményre vagyok hivatalos, akkor hosszú szőrme stólával vagy boleróval szoktam felvenni őket. Hogy a nagyestélyi jelleget kicsit tompítsam, vettem alá egy finomkötött blúzt, amelynek organza ujjai sejtelmesen áttetszőek.

A szettet a tone-in-tone jegyében állítottam össze, vagyis ugyanazon szín többféle árnyalata egyszerre van jelen. Mivel az összeállítás darabjai között csak árnyalatnyi különbség van, a végeredmény letisztult lett.

Fotó: Hirling Bálint - Origo
Fotó: Hirling Bálint - Origo

A változatosság gyönyörködtet. Ez volt a jelmondatom a kiegészítők választásakor. Vastagságban és karakterben eltérő rozé karkötőket halmoztam egymás mellé, néhány gyöngy társaságában.

A gyöngy az időtlen elegancia és a luxus jelképe, ezért tökéletes illik minden kivételes alkalomhoz.

A többsoros karkötők mellett egy-egy szem gyönggyel díszített fülbevalót, egy kristályokkal kirakott feltűnő gyűrűt és két vékonyabbat viseltem. Harmonikus sokféleségükben jól kiegészítik a rozéarany ruhát, a glitteres körmök pedig tovább emelik az ünnep fényét.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A rozé pezsgőszínű ruha egyenlő a nőiességgel, a kecsességgel és a finomsággal. Valami más, valami új, egy kuriózum, amellyel akkor lehet körülötted ünnep, amikor csak akarod. Gyöngyökkel, pezsgővel és csillogással.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ruha: Zara
Blúz: Orsay
Szőrmestóla: Zara
Cipő: Deichmann
Karkötők: H&M
Fülbevaló: Bijou Brigitte
Gyűrűk: Schmuck Ékszer, I am

Nyitókép: Hirling Bálint - Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.