divat smink frizura beauty haj Halloween kifutó fashion
Ha nem is öltöztök be az év legborzongatóbb éjszakáján, legalább próbálkozzatok meg egy egyszerű, mégis nagyon mutatós sminkkel vagy hajjal! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem személy szerint futkos a hátamon a hideg, ha meglátom a harmincadik múmiát, boszorkányt vagy Frankeinsteint a buliban, és ilyenkor mindig bosszant, hogy miért nem merünk ennél kreatívabbak lenni. Igenis lehet divatosan, ötletesen és mégis rémisztően jól kinézni ezen az éjszakán. Szóval itt az idő, hogy idén Ti is próbáljatok ki valami újat!
Forrás: Getty Images/Antonello Trio

Igazán könnyű dolgotok van, hiszen néhány neves divatház szinte annyira egyedi és ütős "agymenéseket" talált ki, hogy nektek már csak lemásolni kell őket.

Marc Jacobs

Gótikus fekete ajkak, tusvonalak, szőkére satírozott szemöldökök és elmaszatolt festések - higgyétek el, nem kell túl jó kézügyesség ezeknek a királyi sminkeknek az elkészítéséhez. Ha mégis picit megcsúszik az ecsetetek, nincs semmi vész, az eredmény még egyedibb lesz!

Forrás: Europress/Getty Images

Gareth Pugh

A párna arcocskák elkészítéséhez egy vékony darab harisnyára van csupán szükségetek, amit az arccsontok alá helyezve futassatok végig a fülcimpák alatt, és kössetek meg hátul.

Amerikai titkosügynökök, agyat formázó frizkók és Hannibal Lecter a kifutón - nem semmi!

Forrás: Europress/Getty Images

Dries Van Noten

Az öltönyös, nyakkendős elegáns vámpírok és a szőrmegalléros vámpírlányok a füstös szemekre buknak.

Kontúrozzátok körbe a szemeiteket, majd satírozzátok el a nedves festéket. Az alsó rész legyen vastagabb és kenjetek bátran a szemek két oldalára is belőle.

Forrás: Europress/Getty Images

Antonio Marras

Ha nem szeretnétek sokat bajlódni a sminkkel, legyetek úrilányok és rejtsétek inkább egy sejtelmes tüllréteg mögé az arcotokat!

Az ombre rúzs hozzátesz az eleganciához, fessétek ki az ajkaitokat pirosra, majd a száj középső részére vigyetek fel egy sötétebb árnyalatot. A tüllt vezessétek végig az arcotokon és kössétek meg masnira az egyik oldalon.

Forrás: Europress/Getty Images

Valentino

A viktóriánus korszak zártságához, visszafogott hajviselet dukál.

Az arc két oldalán, körülbelül 3 centiméterenként, tegyetek a hajatokba pici, aranyszínű gyöngyöket. A smink legyen nude, a száj rózsás, a felső szemhéj pedig kapjon fehér kontúrt. A fekete tüllgallérok és robosztus arany láncok jól passzolnak a szigorú nevelőnő kosztümhöz!

Forrás: Europress/Getty Images

Hussein Chalayan

Íme a trükkös szellem copf, amire ha ránézünk, hirtelen nem is tudjuk, hogy levágták a hajunkat, vagy mégsem. Kell hozzá egy merevítő pálca, amit a hajatokkal megegyező árnyalatú póthaj tincshez kell rögzítenetek, majd az elkészült kis szerkezetet egy nagyobb fülbevalóhoz kell applikálnotok.

Vágjátok egyenesre a póthajtincs tetejét, fogjátok szorosan copfba a saját hajatokat, majd tegyétek be a fülbevalót.

Érzéki csalódásból csillagos ötös!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.