retro outfit Mercedes Benz Fashion Week Central Europe Fashion Week divat Divathét fashion
Kíváncsiak vagytok, hogy mit vettem fel a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-ra? Most megmutatom! A hazai divatélet egyik legfontosabb eseményén rengeteg divatkedvelő és szakértő van egyszerre egy helyen. Emiatt mindenki a legbátrabb, a legkülönlegesebb és a legmeghökkentőbb oldalát igyekszik megmutatni, hogy még inkább kitűnjön a tömegből.

Ebben nem is volt hiány, sok ötletes és színes szettet láttam, amik igazi felüdülést jelentettek a - számomra már szinte - uniformisnak tűnő fekete foltok között.

Ezért én is inkább valami üdébb dologban gondolkodtam és végül egy törtfehér, pliszírozott ujjú blúzt és egy virágmintákkal díszített ujjatlan ruhát vettem fel erre az alkalomra. A ruha színei kissé őszies hatást keltenek - de ezt egy cseppet sem bántam, sőt felkaptam hozzá egy leopárdmintás clutchot is. Mert imádom keverni a mintákat.

Nézzétek csak, milyen jól mutatnak együtt a virágok és a leopárdfoltok!

Hogy romantikus énemet még inkább felszínre hozzam, egy mályva színű virág alakú fülbevalót és néhány gyöngy gyűrűt választottam.

Forrás: Origo - Polyák Attila
Forrás: Origo - Polyák Attila
Forrás: Origo - Polyák Attila

A Fashion Weeknek a nemrég impozánsan felújított Várkert Bazár adott otthont, és mivel csodaszép idő volt, a divatbemutatók szünetében szívesen ücsörögtem kint a Duna-parton.

Ezért egy vintage stílusú bőr ballonkabát jól jött, ami némi vagányságot adott az összképhez. Éppúgy, mint a szegecsekkel díszített tűsarkú is!

Forrás: Origo - Polyák Attila
Forrás: Origo - Polyák Attila

A divathéten rengeteg vendég fordul meg, hatalmas a pörgés, a bemutatók között mindenki az előtérben kávézik, beszélget. Ilyenkor nemcsak a kifutókon felvonuló kollekciók tervezőit ismerhetjük meg, hanem az előtérben kiállított dizájnerdarabokat is közelebbről szemügyre vehetjük.

Rögtön lecsaptam a lehetőségre és az aznapi szettemhez választottam egy menő cateye szemüveget a Vinylize by Tiptontól - amely hiszitek vagy sem, bakelitlemezből készült. Valamint egy csinos táskát Alma Abonyitól.

Nektek hogy tetszik?

Forrás: Origo - Polyák Attila
Forrás: Origo - Polyák Attila
Blúz: H&M
Ruha: F&F
Bőrkabát, öv: vintage
Clutch: H&M
Fülbevaló, gyűrűk: H&M
Cipő: Blue Velvet

Beszámoló a divathétről, hamarosan! :)
Nyitókép: Polyák Attila

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.