kibeszélő magazin párkapcsolat szex hálószoba
Volt már néhány pasival dolgom, de egyikükkel sem volt annyira jó a szex, mint veled. Szavak nélkül is érezzük, mi kell a másiknak, mi az, amitől három másodperc alatt a falat kaparja az őrülettől. Akár egy vad együttlétre, akár egy érzelmes összebújásra van szükségem, te mindegyikben több vagy, mint tökéletes. Aztán felöltözünk és kilépünk a valóságba, ahol az ötödik perc után szabadulnék tőled.

Nagyon nehéz olyan pasit találni, aki mindenben klappol. Jó, tudom, olyan nincs is, aki tökéletes, de olyan, aki nekem a legjobb, olyat is szinte lehetetlen találni. Aki kedves, vicces, figyelmes és emellett jó az ágyban, mert igen, ez ugyanannyira fontos, minthogy jó hallgatóság vagy támogató társ legyen.

szex
Nagyon nehéz olyan pasit találni, aki mindenben klappol.  Forrás: Shutterstock

Nekem volt már dolgom igazi kreténekkel, akik eleinte nagyon jó fejek voltak, tepertek, mindent megtettek, hogy elnyerjék a bizalmamat, a szex is egész jó volt velük, aztán bumm, kihúztam az ujjam a biliből és pofán vert a valóság. Mindegyikről kiderült, hogy egy igazi barom.

Volt néhány jó fiú is az életemben, akik néha már túl kedvesek, udvariasak voltak, mindenben is a kedvemben jártak, viszont az ágyban borzalmasak voltak...

Most pedig itt van Ádám, aki egy jóképű srác, rögtön az első pillanattól fogva működött köztünk a kémia, nem is vártunk sokat arra, hogy megnézzük, hogyan mutat ez a gyakorlatban. Két hónapja ismerjük egymást, a szabadidőnket állandóan együtt töltjük. Na, de nem moziba, meg különféle programokra járkálunk, hanem megállás nélkül szexelünk.

Szex reggel munka előtt, szex ebédidőben, szex rögtön munka után, szex hétvégén, szex este, szex és szex, erről szól a mi kapcsolatunk. Fergeteges a csávó az ágyban és a szerszáma, hát khm, finoman szólva szépen tudja a dolgát és a méretére sem panaszkodhatok. Annyi pózt próbáltunk ki az elmúlt hetekben és annyi orgazmusom volt, hogy igazi szexfüggő lettem, vagyis Ádám függő, még akarok belőle, akarom a testét... viszont, amint felöltözünk és véget ér az orgia, megcsap a valóság. Ádám egyáltalán nem az esetem. Egy idegesítő, figyelmetlen pasi, akitől két mondat után kiráz a hideg és nem olyan értelemben, mint, amikor meztelenül rajtam feküdve harapdálja a füleimet.

Hogy lehet ez? Van egy pasi, akiért megőrülök, pontosabban a formás testéért, amivel olyan tudatosan és határozottan bánik, hogy már a gondolattól benedvesedek. Úgy ismeri a testem legtitkosabb kívánságait, ahogyan még én magam sem. Az ágyban figyelmes, odaadó, egyszerűen megőrülök tőle. Majd felveszi a ruháit, megigazítja a haját, kilép az ajtón és mintha egy másik ember lenne.

Nyugi, nem vagyok szerelmes és nem ment el az eszem, nem hiszem, hogy majd én fogom őt megváltoztatni és együtt vágtatunk kézen fogva az élet rögös útján, miközben életünk végéig a legjobb szexben lesz részünk. Azonban ez hosszú távon nem fog működni közöttünk. Én komoly kapcsolatra vágyom, olyanra, aminek a szex után is van létjogosultsága, ami utána is életképes.

Viszont ezek az együttlétek, ó egek... hogy lehet ezt elengedni? Tudod, mennyire tud tölteni egy jó szex, egy igazán jó szex, ami minden porcikádat újratölti és olyan, mint egy drog, egyre többet és többet akarsz belőle? Nincs mese, függő vagyok és nem vagyok hajlandó meggyógyulni, egyelőre még biztosan nem.

Nyitókép: Shutterstock

Szex vagy az érzelem?

 

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.