"Amikor minden munkát én végzek, ő pedig csak fekszik és élvezi" - Neked milyen a rossz szex? (+18)

Még a legtökéletesebb pároknak sem lesz minden egyes légyott csodálatos, bizony vannak alkalmak, amikor minden összeesküdik ellenünk, és nem jön össze. Ezt a legtöbbször könnyedén lehet orvosolni (fáradtság, stressz, gyerekek stb.), de néha komolyabb dolgok állnak a háttérben. Most kiderítettük, hogy másoknak mit is jelent pontosan a "rossz szex".

Az önző szerető

"Számomra attól lesz rossz a szex, ha önző a partnerem. Aminek akkor van vége, amikor ő végzett, és velem nem törődik."

"Amikor minden munkát én végzek, ő pedig csak fekszik és élvezi, de nem viszonoz semmit. Ilyenkor a szex inkább munka, mint szórakozás."

"Az a szex, ami csak azért van, hogy ő gyorsan elmenjen. Ilyenkor nincs elég előjáték, így fájdalmas a behatolás."

"A férjemmel hét éve vagyunk együtt. Vannak dolgok, amiket szívesen kipróbálnék a hálószobában, hogy izgalmasabb legyen, de ő nem akarja. Sőt, felhúzza magát, amikor javaslok valamit, szóval mindig ugyanaz a régi, már unalmas szex van."

Amikor megzavarnak

"A rossz szex az, amikor két kisgyerek kopogtat közben az ajtón, megcsörren a telefon, elkésünk a munkából, vagy csak öt percünk van rá. Úgy tűnik, a páromat ez nem zavarja, de én nem tudom elengedni magamat a sok zavaró tényező mellett."

"Két éven aluli gyerekem van, és teljes munkaidőben dolgozom, emellett én intézem a ház körüli teendőket is. Az utolsó, amihez kedvem van, az a szex, amikor állandóan annyira kimerült vagyok, és csak arra tudok gondolni, milyen feladataim vannak még."

"Az ágyam minden lökésnél nyikorog, ami annyira elvonja a figyelmemet, hogy nem tudom élvezni a pillanatot."

Forrás: Shutterstock

 A kompatibilitás hiánya

"A rossz szex az, amikor hazaviszel egy lányt, aki egész végig csak fekszik, mint egy darab fa."

"Rosszul érzem magam attól, hogy ezt mondom, de a barátnőm nagyon bizonytalan. Annak ellenére, hogy a teste tökéletes, és ő a legszebb lány, akit valaha láttam, és ezt minden adandó alkalommal el is mondom neki, még mindig nagyon kényelmetlenül érzi magát szex közben. Nem tudom, mit tegyek. Próbálok segíteni neki, hogy elengedje magát, mondom neki, hogy tökéletes, minden, de sosem élvezi annyira a szexet. Ez így nekem sem jó, ezért keveset szexelünk."

"A rossz szex az, amikor hiányzik a személyes higiénia"

"Néhány éve volt egy egyéjszakás kalandom, és esküszöm, ez az ember sosem cserélt még ágyneműt. Foltos és piszkos volt a lepedő, a párnahuzatnak pedig sajtszaga volt. Azonnal odalett a hangulat."

"Büdösen és izzadtan jött haza az edzőteremből, majd megpróbált rámmászni, mivel meg volt győződve arról, hogy az izzadsága beindít... nem..."

Az előjáték hiánya

"Minden bevezetés nélkül nekiállt a döngetésnek, mint egy légkalapács. Nem figyelt oda a visszajelzéseimre, és néhány perc alatt vége is lett. Egyáltalán nem volt szórakoztató."

Amikor nem jön el a várva várt kielégülés

"A szex számomra olyan, mint amikor van egy viszkető pont a hátadon, de sehogy sem éred el, bárhogy próbálkozol."

"Amikor szexelünk, és ő öt perc alatt végez, majd megkérdezi, hogy volt-e orgazmusom."

Az a rossz szex, amit ránk kényszerítenek

"Van olyan, hogy egyszerűen nincs kedvem szexelni. De ő nagyon akarja, ezért megadom magam, hogy befejezzük a vitatkozást. Ez szívás."

"Folyton kéri tőlem az anális szexet, a hármast vagy hogy lefeküdjek egy barátnőmmel, miközben ő nézi. Mindig nemet mondok, mert ezek kívül esnek a komfortzónámon, de folyamatosan nyomást gyakorol rám."

A nem biztonságos szex rossz szex

"Amikor győzköd, hogy nem akar gumival szexelni, majd herpeszt kapsz tőle."

"Elegem van abból, hogy állandóan nyomást gyakorolnak rám, hogy óvszer nélkül szexeljek. Most inkább nem szexelek. Nem teszem kockára az életemet más 5 percnyi öröméért."

Nyitókép: Shutterstock

Via