“Ő hányt, én f*stam” - kínos Valentin-napi sztorik első kézből

Sajnos sokszor nemcsak Cupido nyilai, hanem a sors kegyetlen tréfái is záporoznak azokra, akik meg szeretnék ünnepelni Szent Bálint napját.

Móni (35): Általános negyedikben történt, még az okostelefonok térhódítása előtt. A nagy napon az osztályfőnök osztotta ki a Bálint-napi köszöntéseket, nagy meglepetésemre én is kaptam egy szívecskés üzenetet. Csak a vezetéknevem kezdőbetűje és a keresztnevem volt rajta, és a tanárnő már elindult vele felém, mikor a feladó, a srác, aki tetszett, megfeledkezett magáról és felmordult: „Nem a tiéd, a másik Mónié!" Ugyanaz volt a vezetéknevünk kezdőbetűje...

Gergő (24): A mi giminkben minden évben lehetett meglepetést küldeni szívünk választottjának. Én persze sosem kaptam semmit, mert nem voltam túl népszerű srác. Egyszer azonban az én nevem is elhangzott ajándékosztáskor. Hitetlenkedve mentem ki átvenni a küldeményt, melyhez egy kártyát is csatoltak – a kiszemeltem neve szerepelt rajta. Végül kiderült, hogy csak a haverom szopatott és megkért egy lányt, hogy csajos kézírással firkantson valamit a papírra...

Tomi (32): A barátnőm és én is imádunk különböző nemzetek konyháival kísérletezni, ezért elhatároztuk, hogy a Bálint-napot egy mexikói étteremben ünnepeljük. A vacsora alatt még minden rendben volt, viszont amint hazaértünk, mindketten rosszul lettünk. Ő hányt, én f*stam. Hát, marha romantikus volt...

Forrás: Shutterstock

Mirjam (30): Az exem nagyon oda akarta magát tenni Valentin-napon, ezért elhatározta, hogy áthív magához egy saját készítésű vacsorára. Bár jeleztem neki, hogy elég válogatós vagyok, nem akarta elárulni a meglepetést, azt mondta, biztos ízleni fog, amit készít, mert igen népszerű étel.

Aláírom, tényleg kitett magáért, minden szépen fel volt díszítve, és, mint utóbb kiderült, a bolognai spagettire esett a választása. A szószt azonban eléggé elsózta és a tészta is túl keményre volt főzve számomra, ezért inkább úgy döntöttem, nem eszem meg, mivel elég érzékeny a gyomrom. Próbált megértően viselkedni, de láttam rajta, hogy nem esett jól neki a visszautasítás.

Linda (28): Izgatottan vártam haza a pasimat, gondoltam, egy fárasztó munkanap után jól fog esni neki egy hosszú, forró fürdő. Be is vetettem az összes illatgyertyát és mécsest, amit otthon találtam, telenyomtam habfürdővel a kádat, illetve elindítottam a szexi playlist-emet. A párom kellemesen meglepődött, mikor belépett az ajtón, s szinte azonnal levetkőztünk, majd bemásztunk a kádba.

Azaz, bemásztam volna, de megcsúsztam és hatalmasat estem, ráadásul vagy egy tucat mécsest is levertem, melyek szerencsére a vízben landoltak. Hála istennek, nem lett komolyabb bajom, jót nevettünk az egészen és a romantikus hangulatot is sikerült ismét feléleszteni.

Nyitókép: Shutterstock