Ne nézz madárnak, tudom, hogy megcsalsz!

Nincs annál nagyobb árulás, mint amikor megcsal a pasid. Az a szívet tépő érzés, ami egyszerre akar felemészteni, és vezetni a kezedet a konyhakés felé. A legtöbben már átéltük ezt, de tanultunk-e belőle annyit, hogy észrevegyük a jeleit?

„Ha megcsalt, mindegy mikor tudom meg, fájni fog!" Vannak, akik ezen a véleményen vannak. Nos, én nem tartozom közéjük. A megcsalás tényénél már csak azt utálom jobban, ha hülyének vagyok nézve, akár hetekig. Szóval én szeretek a dolgok végére járni.

Sajnos van három olyan kapcsolat is a hátam mögött, amiben megcsalt az, akit szerettem. Majd egyszer elmesélem az egyik legdurvábbat, de most azt szeretném megosztani, hogy mik azok a jelek, amik gyanúra adhatnak okot.

Hirtelen vad edzésbe kezd, jobb ruhákat vesz magának

Ez tipikusan az a jel, ami minden nőnek feltűnik, de gyakran azt hisszük, miattunk teszi a párunk. Persze nem mondom, erre is van példa bőven, de ha te nem tetted szóvá a télen növesztett kis pocakot, vagy nem tettél megjegyzést arra, hogy egy másik parfüm jobban állna neki, akkor bizony nagy eséllyel más nőnek akar imponálni. Lehetséges, hogy még nem csalt meg, de szerintem az se túl egészséges, ha egy másik nő „veszi rá", hogy jobban nézzen ki.

Forrás: Shutterstock

 

Megszaporodnak a pasis esték

Nem tartom jónak, ha egy pár az összes szabadidejét együtt tölti, bizony kell, hogy egyedül vagy a saját barátival is időt töltsön az ember. Ám, ha hirtelen gyakrabban lesz rá igénye a másiknak, az vagy az elhidegülés vagy a megcsalás jele. Főleg, ha ezekben az órákban nem lehet elérni, kikapcsolja a telefonját, netán túl vidáman tér meg hozzád.

Kerüli a randikat, az összebújós estéket

Abban az esetben, ha más jár a fejében, hidd el, nem igazán akar veled romantikusan enyelegni. Persze vannak, akik szuperül képesek hazudni, de a nagy átlagra nem ez jellemző. Te már lefeküdnél, de ő még egy kicsit fent maradna? Ezzel nincs baj, kivéve, ha hét estéből hat így telik. Nem ölel már át éjszaka, nem ölelget, nem csókol, csak szájra puszizik? Kezdj el gyanakodni!

 

Persze nem mondom, hogy ezek minden esetben a megcsalás 100 százalékos jelei, de jobb résen lenni, és észlelve őket leülni, átbeszélni a dolgokat.  

Nyitókép: Shutterstock