PR cikk Fenyőharaszt esküvő rendezvény
A téli esküvők épp olyan csodálatosak, mint azok, amiket a klasszikus szezonban tartanak, sőt, az évszak szépsége mellett extra előnyökre is szert tehettek. Lássuk, miért érdemes ezt a lehetőséget is fontolóra vennetek és hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni belőle!
Forrás: eskuvonkhelyszine.hu

A tél meglehetősen megosztó az évszakok között, hisz sokan túlságosan zordnak látják, ám valójában van egy meghitt és romantikus oldala is, vétek lenne tehát eleve elvetni, amikor elkezditek szövögetni a terveket. Ha esküvőhelyszínt Budapest környékén választotok, talán a hóesésről le kell mondanotok, a Tiétek lehet viszont a téli esküvők végtelen eleganciája. Adott tehát egy semmihez sem fogható hangulat, de ennél jóval többet nyerhettek!

Ha belegondoltok egy pillanatra, Ti hány téli esküvőn jártatok már vendégként? Bizony, nem sok pár választja ezt a lehetőséget, kicsit olyan ez, mint főszezonon kívül nyaralni. Milyen konkrét előnyökre tehettek szert? Íme ezek közül néhány:

  • Ha megtaláljátok az ideális esküvőhelyszínt, nem kell aggódnotok a szabad időpontok miatt, ahogy a szolgáltatók terén is több a lehetőség.
  • Jóval kevesebb esetben kell B terv után kutatnotok, így végeredményben az egész szervezés sokkal gördülékenyebben megy.
  • Könnyen lehet, hogy kedvezményekkel juttok hozzá olyasmihez, aminek egyébként sokalljátok az árát, vagyis közelebb vagytok az álomesküvőhöz.
  • Ilyenkor a legtöbb embernek kevesebb előre lefixált programja akad, tehát nagyobb rá az esély, hogy mindenki jelen tud lenni, aki kedves a szíveteknek.

Ám a téli esküvőkön egy picit másabb stílusban érdemes gondolkodni. A klasszikus színeket leválthatják a sötétebbek, például mélyzöld, amihez remekül passzolnak az arany kiegészítők, de választatjátok a jégkék vonalat is, csupa kristályos csillogással. Persze saját magatokat is téliesítenetek kell, jöhetnek a műszőrme bundák, puha kucsmák és stólák. Végül ne feledkezzetek meg a vendégekről, néhány takaróval és egy kis forraltborral kívül-belül átmelegedik a násznép.

No és a helyszín mi legyen? Egy kastély a maga egyedülálló hangulatával hogy hangzik? Ha érdekel Titeket egy gyönyörű esküvőhelyszín Pest megyében, a Fenyőharaszt kastélyszálló nagyszerű választás lehet, fedezzétek fel, mit tartogat Számotokra!

Forrás: eskuvonkhelyszine.hu
Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.