magazin kínos kibeszélő csajozás kellemetlen helyzet ismerkedés
Andi és a barátnői férjnél vannak, ennek ellenére nem átallanak néha elmenni egy-egy csajos estére és jól érezni magukat. A helyzet még kedélyborzolóbb annak fényében, hogy Andi és barátnői nem csupán arra képesek, hogy férjezetten (férjek nélkül is) elmászkáljanak bulizni, de arra is, hogy mindezt harminc éves koruk fölött tegyék. Skandalum, ugye?

Remélem, senki nem kezdett bősz bólogatásba a felvezetést olvasva, ha pedig mégis, akkor gyorsan csukja is be ezt az írást, mert nem Andit és a barátnőit fogom benne szapulni. Sokkal inkább arról lesz szó – némi iróniával tálalva –, hogy milyen „okosságokat" hallott Andi egy-egy csajos kiruccanás alkalmával.

Mi a francot keresel itt?

Egy szép nyári estén például Andi és a barátnői elmentek egy sörfesztiválra. Igen, a nők is szeretik a sört, lépjünk is tovább. Szóval itt is kóstoltak, ott is kóstoltak, majd leültek egy sörpadhoz kicsit beszélgetni. Nem sokkal később letelepedett melléjük egy kisebb férfiakból álló társaság. Szóba elegyedtek és megvitatták, melyik bódénál milyen a sör, mit érdemes megkóstolni. Akadt ott búza, IPA, APA, meg valami zöld színű sör is, amit nem lehetett kihagyni. Jókat nevetett együtt a két társaság, Andi kifejezetten megkedvelte az egyik srácot, aki nagyon vicces volt – egészen addig, amíg a lányok úgy nem döntöttek, hogy ideje tovább indulniuk.

Ekkor a szimpi pasi Andi elé penderült és elkérte a telefonszámát. Andi kedvesen rámosolygott, majd a vállát megvonva és a gyűrűsujját feltartva – amin ott díszelgett a karikagyűrű – elrebegett egy „Nem ismerkedem..."-et.

Forrás: Shutterstock/Copyright

Az eddig vicces, kedves férfi arcát hirtelen elöntötte a düh és fintorogva csak ennyit kérdezett:
Akkor mi a francot keresel itt?

Andinak egy pillanatra még a szája is tátva maradt erre a kérdésre, majd gyorsan rávágta a kézenfekvő és egyben igaz választ: Sört inni.

Nem feleséget keresek...

Egy másik alkalommal Andi éppen a barátnőit várta egy bárban, onnan terveztek néhány koktélt követően tovább indulni. A lányok persze késtek, így ő egyedül ült a bárpulthoz és kért magának egy italt. Cseppet feszélyezve érezte magát, hiszen mégiscsak egyedül, nőként egy bárban... ez egy picit neki is sok volt, így amikor elé tették az italát, gyorsan bele is kortyolt. Aztán valahogy megfordult benne a dolog.

Miért ne ülhetne be nőként egyedül egy bárba? Miért kéne neki gardedám ahhoz, hogy igyon egy koktélt? Hiszen nem kislány! Felnőtt nőként pedig miért ne tehetné azt, amit csak akar? Elvégre, ha egy férfi egyedül iszogat, az senkinek nem szúr szemet.

Megrázta a haját és merészen körbepillantott, ami persze csak arra volt jó, hogy lássa, többen is figyelik. Kit izgat? - horkantott fel magában, az azonban már cseppet sem tetszett neki, amikor egy magas, fekete férfi megindult felé.
- Helló! - köszönt, amikor Andi mellé ért a pulthoz.
- Helló! - viszonozta Andi illemtudóan.
- Meghívhatlak egy italra?
- Köszönöm, van italom.
- Rendben, de szívesen leülnék ide melléd és megismerkednék veled.
- Nem tartom jó ötletnek. A barátnőimet várom... nem mellesleg pedig férjnél vagyok.

- Sebaj, gyorsan ismerkedem és nem feleséget keresek.

Andi erre nem nagyon számított, de nem olyan fából faragták, hogy válasz nélkül hagyjon egy ilyen - finoman szólva sem burkolt – célzást.

- Én viszont kalandot nem keresek – tárta szét a karját és még sosem örült ennyire a barátnői érkezésének.

De a kedvenc ismerkedős története Andinak mégis az volt, amikor egy szilveszter este a férjével együtt állt egy szórakozóhely bárpultjánál. Egyszer csak azt érezte, hogy valaki megfogja a kezét és az ujjai közé csúsztat egy cetlit. A fecnin egy telefonszám és egy rövid üzenet állt: Hívj fel!

Veled is történtek már hasonló dolgok?

Nyitókép: Sutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.