gyanakvás kibeszélő tökéletes ismerkedés
A társkeresés mindig nehéz műfaj. Teljesen mindegy, hány éves vagy. Vera barátnőm hosszú idő után regisztrált újfent egy társkereső portálra, bár nem fűzött hozzá túl sok reményt.

Egy darabig tényleg csak az agyhalottak írtak neki, és az olyanok, akik sem korban, sem kinézetben, sem intellektusban nem passzoltak hozzá. Aztán szerencsére előkerültek az ígéretesnek tűnő hímneműek is. Hamar rájött azonban, hogy még az optimálisnak látszó jelöltekkel is melléfuthat egy idő után.

Íme, három alapos melléfogás, amikor először minden szupernek tűnt, aztán...

A srác, aki túl méretes volt "odalenn"

A férfi az első pillanattól kezdve bejött neki, a képei alapján pont olyan volt, mint álmai lovagja: szőke haj, borosta, világító kék szemek, sportos és jó magas. Vera 180 cm, de a pasihoz bátran felvehetett volna magassarkút. Minden tökéletes lett volna, ha... Ha nem derül ki egy "nagy" probléma.

Megbeszélték az érettségi tantárgyaikat, az egyetemi kötelezőt, a munkahelyet. Azt, hogy ki hogyan gondolkodik a gyerekekről, családról, milyen értékek fontosak. Aztán a férfi a sokadik csevegéskor előhozakodott azzal, hogy miért megy neki nehezen a társkeresés.

Elmondta, hogy az intim mérete inkább gátolja, mint segíti. Vera először azt hitte, hogy a srác csak nagyzol, de gyorsan kiderült, hogy nem. Teljesen átérezte a férfi helyzetét, de a megadott centiket hallva rögtön kizárta a további folytatást... Mert amikor adva van valami, amin nem tudsz változtatni, akkor hiába minden.

Az intelligens(nek tűnő nagyokos)

Mesélt egy másik férfiról is, aki eleinte teljesen lenyűgözte az intelligenciájával. Csak egy idő után kezdett neki feltűnni, hogy valójában nem is okos, hanem csak okoskodik, ráadásul állandóan kijavítja... Amikor néhány beszélgetés után az űrtechnológia és az űrkutatás területén szerzett ismereteivel akarta őt lenyűgözni, őszintén bevallotta a férfinak, hogy ez a téma egy kicsit sem izgatja. Kérte, hogy beszéljenek másról. Mivel néhány évig zongorázni tanult, azt hitte, a komolyzenével nem foghat mellé.

Ám az eszmecsere vége az lett, hogy a pasi kijelentette: Mahler V. szimfóniája a zenék alfája és ómegája. Vera a X. szimfónia mellett tette le voksát, de ez a férfit kicsit sem hatotta meg. Nem fogadta el, hogy másnak esetleg nem ugyanaz tetszik. És ez csak egy volt a sok közül.

A barátnőm végül mégis elment a személyes találkozóra. Sejthetitek a végét. A pasi megmagyarázta a pincérnek, milyen az igazi latte, majd amikor Vera csitítani próbálta, egyszerűen faképnél hagyta őt...

Forrás: Shutterstock

Akinek mégsem te kellesz

Szomorkás mosollyal mondta, hogy mégsem ezek a férfiak hagytak benne mély nyomot, hanem az az egy, aki kellően udvarias volt, figyelmes, remek humorú és őszinte. A férfi elmondta, hogy egyszerre több nővel is beszélget, találkozni viszont csak azzal fog, akiben valami nagyon megfogja. Úgy tűnt, minden klappol, még a hangja is kellemes volt a telefonban. Ám az utolsó híváskor bevallotta, úgy néz ki, hogy egy másik nővel alakul valami. Vera nem tehetett mást, megköszönte a korrektségét, és más után nézett.

Bár a fenti esetek nem jól sültek el, mégis azt mondom, senki ne adja fel a reményt. Keressen tovább, és előbb-utóbb megtalálja álmai férfiját!


Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.