párkapcsolat kibeszélő elfogadás megalázás
Az online társkereső oldalakat nem kell bemutatni senkinek, manapság az egyik legelterjedtebb eszköz arra, hogy megtaláljuk a párunkat - vagy nem. Én is jó ideig használtam a Tindert, és ha párt nem is, néhány okosságot sikerült megtanulnom a férfiakról.

Most már felismerem azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy az illető nem vesz komolyan - azaz csak játszani akar velem.

Nem kezdeményez kommunikációt.

Az még talán belefér, ha te kezdeményezed az első személyes találkozót - bár ebben konzervatív vagyok, szerintem a pasinak kellene feldobni a labdát. De most ezen ne akadjunk fent. Tehát ha túl vagytok az első személyes csekkoláson, és ha ezek után a pasas egyáltalán nem keres, akkor sajnos vagy egy rossz hírem: valószínűleg nem akar tőled semmit.

Ez persze előfordulhat később is, miután már néhányszor találkoztatok. Egyszer csak fogja magát, felszívódik. Te meg gyártod magadban a kibúvókat, amikkel meg tudod magyarázni a srác bunkóságának okát. És nyilván, azt a legnehezebb elfogadni, hogy azért bunkó, mert nem érdekled.

Viszont ha mindig te kérdezed meg, mi van vele, hogy telnek a napjai, és ő csak udvariasságból válaszol, akkor szinte biztosan erről van szó. De hidd el, ebben az esetben nem érdemes rá vesztegetni az időd, ne írj neki többet! Ha egy férfi akar téged, annak hangot is fog adni.

"Valamiért" sosem egyedül érkezik a randikra...

Tök jó, ha be akar mutatni a barátainak. De ha már az első randikra is elcibálja a barátait, akkor valószínűleg nem elég tökös ahhoz, hogy kettesben maradjon veled. Vagy nem vesz eléggé komolyan ahhoz, hogy csak neked szentelje az idejét.

Lássuk be, nem túl romantikus már az elején bevonni másokat is az ismerkedésbe. Persze ez pozitív is lehet, hiszen azt jelentheti, hogy kedvel - és nem dugdos a barátai elől.

Forrás: Shutterstock

Érdemes ezt a szituációt a saját malmodra hajtani. Mutasd meg neki, milyen jól elbeszélgetsz ismeretlenekkel is! Csak érezd jól magad, és semmiképpen ne tedd szóvá a társaságot egy darabig! Ezzel bebizonyíthatod neki, hogy nem vagy egy rugalmatlan ember, aki akarja sajátítani. Viszont ha ezek után sem változik a helyzet, akkor sajnos tényleg nem vesz komolyan.

Nem válaszol az üzeneteidre...

Tudom, talán furcsának találod, hogy ennek külön pontot szenteltem, de sajnos rengetegen vannak, akik az egyértelműt is képesek megmagyarázni maguknak. Például ha túlságosan odáig van a srácért. Ilyenkor még azon is képes túllépni, hogy az esetek többségében neki kell keresni - mert a pasasnak magától nem jut eszébe...

Ez már önmagában is elgondolkodtató. Én legalábbis biztosan nem akarnék egy olyan férfit, akinek nem jutok eszébe magától. Ám ha ez már odáig fajult, hogy még csak az üzeneteidre sem válaszol, akkor kukába vele!

Van, aki nem lóg állandóan a telefonján, de ha már napokig nem hallasz felőle, az bizony nem jó jel. Ez alapból is tök bunkóság, hát még egy potenciális nővel szemben... Azonban úgy tűnik, sok férfi számára ez a legegyszerűbb módja annak, hogy véget vessen - egy akár még csak gyerekcipőben járó - kapcsolatnak.

Valasinyovszki Lilla

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.