Nem tudtam benedvesedni, pedig őrülten kívántam őt (18+)

Janka elmélázva sminkelte magát közelgő randevújára. Nagyjából három hónapja szingli volt és igencsak megsínylette a szakítást, mert az exe alig másfél hónap után lépett le – pont akkor, amikor már kezdte őt igazán megszeretni.

Utólag persze ostorozta magát, amiért úgy gondolta, az a pasi más lesz, de hát annyira szerette volna, hogy működjön! Nagyon igyekezett: többet járt edzeni, beszerzett jó pár szexi cuccot, illetve hosszú kihagyás után újra elkezdett fogamzásgátlót szedni, hogy semmi se állhasson a gyönyörteli együttlétek útjába. „És ez a hála?!" – ismételgette magában keserűen.

Most viszont bizakodva méregette magát a tükörben. Meg volt elégedve a külsejével, érezte, hogy izgalmas estének néz elébe. Zalánnal egy különleges, organikus fogásokat felvonultató étteremben találkoztak, amely az egyik legfelkapottabb helynek számított a városban. Már harmadjára randevúztak, Janka pedig sejtette, hogy ezúttal valamelyikük lakásán fognak kikötni.

Így is lett. Már a liftben heves csókcsatába kezdtek, s amikor beléptek a bejárati ajtón, szinte azonnal elkezdték lerángatni egymásról a ruhákat. Zalán isteni szeretőnek bizonyult: megadta a módját az előjátéknak, hosszan kényeztette Jankát, aki örömmel viszonozta az odaadó mozdulatokat. Amikor azonban végre elérkezett a behatolás pillanata, felszisszent a fájdalomtól.

Forrás: Shutterstock

– Mi a baj? – kérdezte rémülten a férfi.

– Semmi, azaz... ne haragudj, de nagyon fáj... – hebegte Janka vérvörös arccal.

– Túl hamar hagytam abba az előbb? – érdeklődött Zalán.

Janka nem tudta, mit feleljen. Érezte, hogy kívánja a férfit, biztos volt abban, hogy nem ő a hibás.

– Szerintem jobb, ha ezt most hagyjuk – bökte ki végül a nő, Zalán pedig tökéletesen megértőnek bizonyult. Janka hívott egy taxit, otthon vett egy gyors zuhanyt, lemosta a sminkjét, majd ágyba bújt.

Másnap, miközben a házimunkával bíbelődött, a gondolataiba merült. Pár héttel azelőtt járt nőgyógyásznál, s bár tökéletesnek bizonyultak a leletei, beugrott neki, hogy maga a vizsgálat fájdalmas volt és az orvos megjegyezte, hogy úgy látja, száraz a hüvelyhámja. Aztán hirtelen leesett neki a tantusz. „Hát persze, biztosan ezért fájt az együttlét, nem velem vagy Zalánnal volt baj!" – csapott a homlokára.

Jankában lassan összeállt a kép: az elmúlt hónapok során egyszer fel is fázott, pedig azelőtt abszolút nem volt rá hajlamos, a tampon felhelyezését is kellemetlennek érezte, a Zalánnal töltött éjszaka eseményei pedig teljesen egyértelművé tették, hogy nem volt normális, ami a testében zajlott.

Hirtelen megcsörrent a telefonja. Zalán hívta és a hogyléte felől érdeklődött. Lassan szóba kerültek az este részletei, Janka pedig elmondta a férfinak, hogy valószínűleg a fogamzásgátló okozta a randevún tapasztalt panaszait.

– Igazán sajnálom. Remélem, azért még találkozhatunk – mondta Zalán.

Janka alig akarta elhinni, hogy ilyen toleráns partnerre lelt. Természetesen igent mondott, majd megkönnyebbülve elbúcsúzott tőle. Ami azonban még inkább meglepte, egy chatüzenet volt a férfitól nagyjából tíz perccel később.

„Nagyon jól érzem magam veled. Olyan lánynak ismertelek meg, aki mindig minden problémára talál megoldást. Biztos, hogy ez most is így lesz" – írta Zalán egy mosolygós emoji kíséretében.

„Köszönöm, aranyos vagy" – válaszolta Janka, majd a telefont letéve elmosolyodott. Lám, a törődést, amiért az exének szinte könyörögnie kellett, ezúttal kérés nélkül kapta meg egy igazán remek pasitól. Bár csak pár hete ismerték egymást, Janka érezte: ez több lesz, mint futó kaland. Még aznap leszaladt a patikába és vett hüvelyhidratálót a hüvelyszárazságra, amelyet esténként használva az egy héttel későbbi randevún már minden olajozottan ment.

A cikk megjelenését a Phytotec Hungária támogatta.

Hirdetés

Cikatridina patikában kapható gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Nyitókép: Shutterstock