Honnan ismerheted fel, hogy csak néhány alkalomra kellesz?

Ma már számtalan lehetőség adódik szexpartner keresésre, mégis sokan vannak, akik az online társkeresőket használják erre. Hogy honnan tudom? Onnan, hogy már jó párszor belefutottam ilyen férfiakba.

És hogy honnan lehet őket felismerni?

Hát onnan, hogy bujkálnak - nincs fent fénykép róluk a neten. Bár érdekes kérdés, hogy miért, hiszen a párjaik a társkeresőn csak akkor találhatnák meg őket, ha ők is fent lennének azon. Na jó, valójában az ismerősök azok, akik lebuktathatnák őket. Például az asszonypajtás legjobb barátnője is felfigyelhet kebelbarátnője hites urára a neten. Azonnal leadná a drótot, és lenne otthon haddelhadd.

Bár a bujkálók mindig is léteztek, én még mindig nagy megdöbbenéssel fogadom, amikor belebotlok egybe. Mert ugye, alapból nem rögtön a legrosszabbat feltételezem. Hanem azzal magyarázom a kép hiányát, hogy az illető nem akarja, hogy például egy munkatársa tudomást szerezzen arról, hogy így ismerkedik. Vagy hogy nem fotogén típus, és inkább a személyes találkozásra bízza az első benyomás kialakítását.  

Így aztán rendszerint meglepődöm, amikor a "hol a kép?" kérdésemre a következő válasz érkezik: "Természetesen van fotóm, csak ide nem tettem fel, mert nem vagyok független." Azt a hét meg a nyolcszázát! Hát hogy is van ez?! Az asszony mit sem sejtve várja otthon a férjét, az meg közben másokkal hetyeg? Ki tudja, mennyi ilyen bujkáló lehet a neten? Hová fajult a világ? Gondolom, sehová, bizonyára régen is kikacsingattak a párok.

Forrás: Shutterstock

De miért is teszik ezt?

Sokan vannak, akik addig nem zárnak le egy kapcsolatot, amíg nem találják meg a következő párjukat, mert addig sem akarnak egyedül maradni. Bebiztosítják magukat, és csak akkor lépnek, amikor már biztos a helyük a következő párjuk mellett. Egy munkahelyváltásnál ez tökéletesen rendben is van, de egy párkapcsolatnál nem. Ez egyik féllel szemben sem etikus. Az ilyen emberek csak a saját érdekeiket nézik. Nem számít a másik érzelmi világa, az a fő, hogy nekik jó legyen.

A másik típus, aki jól elvan otthon, és nem akar váltani, de azért keresi a változatosságot. Esze ágában sincs (a másik iránti tiszteletből vagy szeretetből) a saját ösztöneit kordában tartani. "Egyszer élünk!" - mondja, és kihasznál minden alkalmat, ami csak adódik a félrelépésre.  

De olyan is akad, akinek mások a szexuális igényei, mint a feleségének - így azt máshol elégíti ki. Ő is olyan típus, aki egyáltalán nem hajlandó kompromisszumot kötni, alább adni a másik miatt. "Ha te nem, akkor majd más megteszi nekem" alapon lép félre. De szakítani ő sem szakít, hiszen egyébként teljes az egyetértés otthon.

Ilyen bujkálók mindig voltak és lesznek is, de attól még, hogy szerintük ez teljesen rendben van így, azért neked még nem kell elfogadni, hogy így működik a világ. Mert bár sokféle igazság létezik, de ha te kicsit is tiszteled a másikat, akkor nem teszel meg vele olyat, amilyet te sem szeretnél, hogy megtegyenek veled.  

Nyitókép: Shutterstock