"Azért tartok szeretőt, mert otthon nincs elég szex!"

Hogy mi van?! Azért van másik barátnőd, mert nem kapsz elég szexet? Pedig te már a legelején megmondtad, hogy neked ez nagyon fontos... Ezt most komolyan gondolod?

Mi van a fejedben? Egyáltalán, szerinted mi a jó szex? Heti hétszer, vagy napi kétszer? Ha egy nő minden nap szétteszi neked a lábát, akkor nem csalod meg? Akkor szereted? És tényleg elhiszed, hogy ez a biztosítéka annak, hogy ő is viszontszeret?

Gondolkodtál már rajta, te mit teszel azért, hogy "megadja" neked az érzékiséget? Tudod, azt, ami neked olyan nagyon fontos. Kedveskedsz? Figyelmes vagy? Elmondod neki naponta, hogy te vagy a világon a legszerencsésebb, mert ő a feleséged? Hogy mennyire boldog vagy, hogy ő a gyerekeid anyja? Suttogsz a fülébe kedves szavakat? Megerősíted abban minden nap, hogy szép, sőt, gyönyörű, akkor is, ha fáradt és kócos és kialvatlan? Mert neki meg ez lenne nagyon fontos.

Ja, hogy te ezt nem teszed. Helyette egész nap bunkó és lekezelő vagy. Aztán meg azt várod, hogy este majd gombnyomásra megkíván téged. Hogy felejtve minden bántalmazást, egy csapásra szexi, tüzes macsónak lát. Ha nem így tesz, akkor pedig megcsalod. Mert nem adja meg neked azt, ami neked olyan "nagyon" fontos.  

Forrás: Shutterstock

Hát nem ő fontos neked? Nem őt szereted, hanem a szexet? Nyilván igen, hiszen ha tőle nem olyan és annyi izgalmat kapsz, ahogy vágyod, akkor keresel másik nőt. Hogy van ez? Neked a napi szex azt jelenti, hogy jól működik a házasság. Neki meg ez a hozzáállásod azt jelenti, hogy nem szereted őt. Te csak ágyba akarsz bújni, mindegy, hogy kivel. Nem feltétlen vele. Akárkivel. Mert neked ez jár. Kell! Fontos! Nagyon fontos! Csakhogy a kapcsolatotok elején nem a szexnek vallottál szerelmet, hanem a párodnak. Akkor most ki lett becsapva?

De téged ez nem érdekel. Téged egy érdekel, hogy a másik legyen a hibás. Nem beszélgetsz, nem akarod tudni, mit gondol. Nem akarod megoldani a problémát, mert akkor szembe kéne nézni önmagaddal. Inkább csak mész az ösztöneid után. Mész oda, ahol még rajongással néznek rád. Ahol még nem tudják, hogy ha nem kapod meg, ami szerinted neked jár, akkor továbbállsz.

Mondanám, hogy állj meg és gondolkodj, de azt hiszem, illúzió lenne elvárni ilyesmit. Neked nem nagyon jár más a fejedben, csak a szex. Pedig talán azt sem tudod, milyen, ha jól csinálják. Fogalmad sincs arról, hogyan kaphatsz hosszú távon jó szexet egy nőtől. Te csak elvárod, hogy kapj. Lehetőleg minél többször. Lehetőleg rajongva - de robotszerűen is jó. Talán észre sem veszed a különbséget. Mert ha észrevennéd, akkor tennél azért, hogy ne váljanak gépiessé az együttlétek.

Mondanám, hogy ne engedd el azt a nőt, aki igazán szeret - de inkább engedd el! Mert biztos vagyok benne, hogy akit most eldobsz, az hamarosan olyat fog találni, aki szeretni fogja. Aki mellett végre megtapasztalhatja, mi az igazi szerelem, mi az igazi erotika. Olyan, amit tőled sosem kaphatott volna meg.  

Nyitókép: Shutterstock