Régen elítéltem a szeretőket, erre majdnem én is az lettem...

Egy csoportos utazáson találkoztunk először. Nekem már az első pillanatban felkeltetted az érdeklődésemet, de te rám se néztél, legalábbis én nem vettem észre. El is keseredtem, hogy már megint láthatatlan vagyok, de pár nap múlva kiderült, hogy nagyot tévedtem..

Egy összeszokott társasággal utaztunk, téged mindenki ismert, én viszont a barátaim révén csöppentem ide. Látszott, hogy igazi alfahím vagy, aki rutinosan mozog a szerelem és a nők világában. Ugyanakkor messziről virított a jegygyűrű az ujjadon és hamar kiderült, hogy két gyermek édesapja is vagy. Valójában ettől megkönnyebbültem. Bár vonzódtam hozzád, igazából nem voltál az esetem, az pedig, hogy családod van, segített abban, hogy távol tartsam magamat tőled.

A kirándulás első felében alig szóltunk egymáshoz, ezért meglepődtem, amikor a harmadik este bejelöltél Facebook-on és küldtél egy üzenetet, hogy van-e kedvem iszogatni veletek a szobádban. Elöntött a forróság az üzenet láttán, de tudtam, hogy a barátaim nem örülnének neki, ha a társaságukban egy nős férfivel hoznának hírbe, úgyhogy nemet mondtam. Másnap megint levegőnek néztél, de este egy újabb üzenet érkezett. Ezúttal is nemet mondtam, de a chatelés itt nem állt meg, kérdezgettél rólam és az életemről, én pedig a tiedről.

Másnap egész napos kirándulásra indultunk, én a busz elejében ültem, te pedig a végében, és végig leveleztük az utat. Kiderült, hogy már a repülőtéren kinéztél magadnak, de csak messziről figyeltél, mert nem szeretted volna, ha elindulnának a pletykák a társaságon belül. A többiek már így is gyanút fogtak, hogy miért akarsz mindenáron áthívni iszogatni, de ezt elütötted egy ártatlan poénnal. Ahogy telt az idő, úgy forrósodott a hangulat. Kiderült, hogy már azt is kiszúrtad, hogy francia bugyit vettem fel aznap a ruhám alá és megőrülsz a testemért. Úgy udvaroltál nekem, ahogy évek óta senki.

Forrás: Shutterstock

Amikor leszálltunk a buszról, szándékosan kerültük egymást, csak néha pillantottunk össze cinkosan, amikor senki sem látta. Kívülről olyanok voltunk, mint két idegen, de valójában forrt köztünk a levegő és amikor egyszer-egyszer elkaptam a pillantásodat, áramütés futott végig a testemen. Tudtam, hogy nős vagy, tudtam, hogy ennek nincs jövője, de abban a pillanatban egyáltalán nem érdekelt. Oly régóta éltem egyedül, oly régen nem találkoztam olyan férfival, aki igazán megmozgatott volna, hogy úgy éreztem, ennyi izgalom nekem is jár. Mindig is elítéltem azokat a nőket, akik egy családos férfival kavarnak, de abban a pillanatban megértettem, milyen izgalmakat rejt magában egy ilyen titkos viszony. Hosszú idő után újra azt éreztem, hogy élek, pedig tulajdonképpen semmi sem történt közöttünk.

Az utolsó este már nem bírtál magaddal, kértél, hogy találkozzunk kettesben, bármit megtettél volna egy érintésért, egy lopott csókért. Haboztam, mit tegyek, de túl kockázatosnak éreztem, bárki megláthatott volna minket, én pedig nem akartam szégyent hozni a barátaimra. Tudtam, hogy ez a történet nem végződhet happy end-del, és én sem arra vágyom, hogy egy nős férfi szeretője legyek, így végül nemet mondtam. Úgy éreztem, a mi történetünk így kerek, és ha már arról szólt az egész, hogy elérhetetlenek vagyunk egymás számára, akkor maradjon is így.

Amióta hazaértünk, nem hallottam felőled, nyilván beszippantott a család és a szürke hétköznapok. Nem bánom. Hálás vagyok neked, hogy emlékeztettél arra, hogy vonzó és szexi nő vagyok, ez már borzasztóan hiányzott.

Nyitókép: Shutterstock