Elvárások a hálószobában… és a keserű valóság

Amikor megismerkedünk valakivel, mindig az első tapasztalások a legizgalmasabbak: az első randi, az első csók, az első kézfogás és az első szex. Készülünk rá ezerrel, a legjobb formánkat akarjuk adni... és sokszor mégis csalódás a vége.

Sokszor kerülnek szóba az elvárások párkeresés kapcsán, nemcsak az igazival szemben, hanem például az első szeretkezéssel kapcsolatban is. Elképzeljük, hogy milyen csodálatos lesz, hisz annyira vágyunk a másikra, hogy nem is lehet másmilyen, aztán jön a keserű valóság és a felismerés, hogy azért, mert valaki nagyon bejön, még nem biztos, hogy a szex is működni fog.

Amikor túl kicsi...

Emlékszem, nagyon szerelmes voltam Andrásba, és őrülten vágytam rá. Ő azonban csak húzta az időt, ami a szexet illeti, nem is értettem, hisz úgy éreztem, forr köztünk a levegő. Aztán megértettem... Amikor végre lekerült róla az alsónadrág, kiderült, hogy nagyon kicsi a férfiassága. De nem is ez volt a legnagyobb baj, hanem hogy tele volt komplexusokkal emiatt, úgyhogy az első szex egy igazi katasztrófa volt: nem találtuk a megfelelő pózt, ráadásul alig állt fel neki. Amikor kétségbeesetten meséltem az egyik barátnőmnek, mi történt, megnyugtatott, hogy az első szex sok esetben nem úgy alakul, ahogy elképzeltük. András is beismerte másnap, hogy neki időre van szüksége, amíg belemelegszik a dologba, mindenesetre a következő alkalommal már szenvedélyesen nekem esett és jól megd*gott, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Forrás: Shutterstock

Amikor a pasi az, aki nem tud elmenni...

Lacival már vagy hat randin voltunk túl, de még mindig nem történt semmi. Már kezdtem megkérdőjelezni, hogy tetszem-e neki egyáltalán, vagy vonzódik-e hozzám, amikor áthívott magához filmet nézni. Elkezdődött a film, egy ideig még feszengtünk, aztán csak vette a bátorságot, megcsókolt és utána már nem volt megállás, felfedeztük egymás testét. Már vagy háromszor jutottam el a csúcsra, nagyjából egy órája ment a hancur, de ő még mindig nem tudott elmenni. Na, ilyenkor azért már elkezd agyalni egy nő, hogy még meddig fog tartani, vajon miért nem tud elmenni, vajon mi segítene. Végül a kezembe a vettem a dolgokat, így lett vége a maratoni menetnek.

És amikor túl hamar elmegy...

A másik véglet az volt, amikor az első szex alkalmával nagyjából egy perc alatt elment a partnerem. Én feküdtem alatta és pislogtam, hogy ilyen van? Ő mondjuk nem zavartatta magát különösebben, felkelt és rágyújtott egy cigire, mint valami rossz pornófilmben. A következő alkalommal már előjáték sem volt szinte, megcsókolt és már húzta le a sliccét, és még ő volt megsértődve, hogy nem vagyok full benedvesedve. Végül ez a menet is nagyjából három percig tartott, így ezt elneveztem menedzser szexnek (a menedzserszűrés után szabadon), és többet nem találkoztam a pasival.

Amikor nem áll fel...

Talán ez volt eddigi életem során a leggyakoribb és ez bizonytalanít el a leginkább. Vajon ilyenkor bennem van a hiba? Nem vagyok elég dögös, vagy valamit rosszul csinálok? Persze egyszer-egyszer mindenkivel előfordul, de volt olyan exem, akinek rendszeresen nem állt fel. Ilyenkor azzal kárpótolt, hogy szép dolgokat mondott nekem, pl. „Egyre jobban érzem magam veled", ami nyilván nem nyugtatott meg ebben a helyzetben. Volt, hogy egész éjjel nem aludtam, mert borzalmasan kívántam, ő azonban nem tudott kielégíteni.

A szex nem minden, mégis az eddigi tapasztalataim alapján az a kapcsolat sosem lesz tartós, ahol nem működik megfelelően. Persze az első szeretkezésből még nem kell radikális következtetéseket levonni, itt is igaz, hogy minél jobban megismerjük egymást, annál jobban fog működni.

Nyitókép: Shutterstock