Duci lány, vékony pasi: "Nem nyom agyon szex közben?"

Szandi igazi plus size nő, a ruhamérete 52 és 54 között mozog. De minket, a barátait, ez soha nem érdekelt, és egyszer nem jutott eszünkbe a külsejével poénkodni. Miért is tennénk?

Gyönyörű arca van, igazán szép az egész nő, és fantasztikusan öltözködik. Ugyanolyan, mint bármelyik másik jól szituált ember - plusz jó humorral van megáldva, eszes is, egyszerűen csak nagyobb hozzánk képest. Ám igencsak meglepődtünk, mikor bemutatta nekünk az új, nádszál vékony pasiját.

Hirtelen erős volt a kontraszt. Szandi, a muffin, és ott állt mellette Dénes, a ropi. Mint utóbb kiderült, ezen mindenki lesokkolódott, mert hajlamosak voltunk azt hinni, hogy egy magához hasonló alkatú férfit fog választani. Ezért utóbb bocsánatot is kértünk tőle, nem akartuk még csak gondolati szinten sem eldönteni helyette, hogy milyen alkatú pasikkal jöhet össze.

Nem haragudott meg és elmondta, hogy sokáig eleve nem volt önbizalma a férfiakhoz. Tini korában sem volt kisebb, és nagyon sokat szemétkedtek vele az osztálytársai. Bálnának, tehénnek, minden létező nagytestű állatnak gúnyolták. Azzal piszkálták, hogy biztos nem látja a punciját, és hogy nem tud egyedül megfürdeni meg felöltözni. Ugyanakkor a legtöbbjük kihívásként tekintett rá, és próbálták pucéran meglesni - vagy épp megfogdosni a méretes melleit.

Hosszú éveken át nem volt párja, míg végül egyszer társkeresőzni kezdett, és arra gondolt, miért ne írhatna rá egy vékony, akár izmos férfira? A kövér nő csak egy kövér férfival lehet együtt? - Ezen tanakodott és arra gondolt, ez hülyeség. Ráírt a számára tetsző férfiakra is. A legtöbbjük persze elutasította, sokuk a külseje miatt, de akadtak olyanok is, akik nem.  

Dénes előtt is volt már vékony, sőt, modell alkatúnak nevezhető párja is. Ugyanis mint kiderült, nem mindegyik férfi akar azért "hegyet mászni", hogy utána megalázza vagy kigúnyolja. Vannak, akik tényleg vonzónak, szexinek találják a plus size-os nőket.Akárcsak Dénes. Inkább legyen rajta fognivaló, mintsem egy csontkollekció legyen.

Forrás: Shutterstock

De mi mégis sokáig tanakodtunk őket nézve - ahogy turbékolnak és őszintén szeretik egymást -, hogy mégis miként működhet ez a dolog az ágyban. Ezért egyszer egy iszogatós estén körbeírtuk a kérdésünket. Mire Szandi nagy vagányan: "Jaj, ne szórakozzatok már, nyugodtan kérdezzetek rá, hogy nem fullad-e belém! Nincs mit szégyellni ezen!"

Elmesélte nekünk - de azt mondja, bárki másnak is szívesen megteszi, ha megkérdezik -, hogy trükkösen szoktak szeretkezni. Egyrészt, ha Szandi van felül, behatolásnál odébb húzza a hasát. Soha nem fekszik rá teljesen Dénesre, mert akkor nyomja szegényt, hanem közben ügyesen megtartja magát fölötte. De sokszor Dénes van felül térdelő állásban, és olyankor tesznek egy párnát Szandi dereka alá. 

Nevetve mondták azt, hogy olyan ez nekik, mint egy kirakós: mindig ide-oda pakolják a testrészeket, amíg jó nem lesz. Ugyanakkor szívesen csinálják kutyapózban is. Azt pedig egyenesen imádják, mikor vízben szeretkeznek, mert van egy hatalmas kád a lány lakásában.  

Szandi szerint az egész kísérletezés kérdése. Ő pedig van annyira őszinte viszonyban Dénessel, hogy erről szégyen nélkül tudnak beszélni, és inkább nevetnek azon, hogy néhanapján mit össze nem ügyeskednek. Szerinte ennyit jelent az, ha a megfelelő ember van mellettünk. De ugyanolyan kielégítő mindkettőjük számára, ha orálisan elégítik ki egymást.

Elvégre attól még, hogy Szandi plus size, miért ne lehetne kielégítő nemi élete? Miért ne lehetne boldog párkapcsolata egy sovány férfival? Ezeket a dolgokat nem a külseje határozza meg. Úgy gondolja, sokkal bensőségesebb és meghittebb az ő kapcsolatuk, mint sok sovány párnak, mert ők nem várnak egymástól csodát az ágyban. Nem játsszák meg magukat sem a hálóban, sem a hétköznapokban.

Miután a húszas évei közepén Szandi visszanyerte az önbizalmát, valóban nem szégyell semmit. Sem a külsejét, sem a párját, sem a nemi életüket. Elmesélte, hogy sokan gúnyolják őket - nemcsak ismerősök, hanem vadidegenek is az utcán -, hogy biztos ráül a pasijára, és összetörik, meg hogy belefullad a csöcseibe. De ő csak nevet ezen, hogy "Nézz csak rá, úgy néz ki, mint aki nem élvezi, hogy velem lehet?"

Azt mondja, már rég nem a külvilág határozza meg az önbizalmát, hogy ki és mit mond róla. Megtanulta szeretni és elfogadni magát. Boldog a bőrében, és esze ágában sincs erről lemondani azért, mert a világ tele van éretlen és érzéketlen emberekkel."Szarni rájuk!" - mondja Szandi, a vagány, plus size csajszi.

Szandi történetét Balogh Orsi jegyezte le.


Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek