Közös tetkó, kiskutya, szerelemlakat - tényleg szükség van erre a szirupos cirkuszra?

Kulcsár Edina és G.w.M. közös tetoválása igencsak megosztotta az internet népét. Míg egyesek támogatták az ötletet és sok boldogságot kívántak a párnak, mások jelezték, hogy ez a lépés szerintük egyrészt korai, másrészt meggondolatlan volt, hiszen mi lesz, ha mégsem tart a sírig a szerelmük?

Senki sem akarja az exe nevét a bőrén viselni, és véleményem szerint nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy valaki biztos legyen abban, hogy pont az ő kapcsolata fog örökké tartani. A friss szerelmesek a rózsaszín ködben lebegve általában minden lehetséges módon szeretnék a külvilág felé jelezni együvé tartozásukat, és ezt a házasságot megelőző időszakban is rengetegféle kreatív módszerrel kísérlik meg.

Míg egyesek távoli helyekre utaznak, hogy szerelemlakattal pecsételjék meg a kapcsolatukat, mások közös kisállatot szereznek be, a kevésbé bevállalósak pedig gyakran páros feliratos ruhadarabokkal (King-Queen vagy Mr.-Mrs.) szemléltetik, hogy ők bizony teljesen odavannak egymásért.

Forrás: Shutterstock

Nekem alapvetően nincs problémám az ilyesfajta megnyilvánulásokkal, hiszen amíg nem ártanak velük senkinek, miért ne kürtölhetnék világgá az örömüket? Egyedül a közös házikedvences opciónál rezeg a léc, hiszen egyes fajok rendkívül ragaszkodóak, az együtt töltött hónapok, évek során óhatatlanul elkezdenek kötődni gazdijaikhoz, tehát egy szakítás számukra is komoly traumával járhat.

Valószínűleg Edináék sem azért varratták magukra egymás nevét, hogy felhergeljék a közvéleményt, egyszerűen csak ebben a formában is szerették volna kifejezni egymás iránt táplált szeretetüket. Ettől függetlenül azonban ez mindenképp bátor tett, hiszen ha mégsem úgy alakulnak a dolgok közöttük, ahogyan azt jelenleg remélik, a közös mementó eltávolítása valószínűleg nem lesz egyszerű feladat, ráadásul kockázatokkal is járhat.

Igazán nem vagyok egy ünneprontó vészmadár-típus, de amikor tudomást szereztem kettejük akciójáról, szinte azonnal láttam magam előtt a későbbi szponzorált Insta-posztokat valamelyik exkluzív, lézeres eltávolítást is végző magánklinikával együttműködésben. Manapság – hogy sajnos vagy nem sajnos, azt mindenki maga döntse el – az örökké tartó őszinte, tiszta szerelmek gyakorlatilag olyanok, mint az egyszarvú lovak. Sokan tudni vélik, hogy léteznek vagy valaha léteztek, de ezt a feltételezést eddig még nem sikerült minden kétséget kizáróan bizonyítani.

Forrás: Shutterstock

Én szinte biztosra veszem, hogy nincs az a földöntúli boldogság, ami arra sarkallhatna, hogy a párom nevét magamra varrassam, de ez én vagyok. Nem vagyunk egyformák, épp ettől olyan érdekes ez a világ.

Csak azt tartottam furcsának, hogy egy egész ország zúgolódott azon hetekig, hogy két celeb milyen mintát üttetett az irhájába szerelmi zálog címén. Ha nekik jólesik, hát csinálják, nyilván pontosan tudták, hogy ezzel sokaknál kiverik a biztosítékot, és sajnos igazuk is volt, mert egyeseknek tényleg nincs jobb dolguk, mint ilyen fotók alatt fröcsögni, holott értelmesebb tevékenységekre is fordíthatnák az idejüket.

Ha pedig egy nap véget ér a viszonyuk és kénytelenek lesznek megszabadulni a bőrük alá pingált nevektől, exkluzív kapcsolati tőkéjük révén legalább ajánlanak majd egy-két jó szakembert a hozzájuk hasonló hősszerelmes hűbelebalázsoknak, hogy nekik se kelljen örökre együtt élniük az „Erzsi forever" jellegű műalkotásokkal.

Nyitókép: Shutterstock