Így lesz belőled bolond macskás nő!

Két véglet van: vagy házas, vagy macskás (a macskák ezt ne vegyék a személyük elleni támadásnak). És a (túl) sok év szinglilét felhatalmaz arra, hogy önkritikusan kijelöljem az utat, ami ránk, egyedülálló huszo... harmincas nőkre vár.

 

 Ha tehát az alábbi tünetekből legalább négyet felfedezel magadon, akkor esélyed van a "macskás nő" címre (pedig eredetileg a Macskanőére pályáztál); ha legalább hatot, akkor már valószínűleg két szőrcsomó-felköhögés közben olvastad a cikket...

 1. Egy barátod előhozakodik egy vasárnap esti programmal, és te azt hiszed, rosszul hallasz - mit nem lehet megjegyezni azon, hogy 18:50, Nagy Duett?!
 2. Egy vendéged - nem tudatosan ugyan, de - arrébb merészelt tenni egy bútordarabot (öhm, a századik mécsestartót) a lakásodban, mire te már veszed is elő a vudu babát.
 3. Ugyanez a vendég a kanapé azon részére mert lehuppanni, ahol a lakás úrnője lakik. Nem tudja a nyomorult, hogy az életével játszik.
 4. Egyébként is, a cuccaidat két nagy csoportba tudod osztani. A macska fekhelye vagy a macska játéka.
  Forrás: Shutterstock
 5. Kész haditerved van arra, hogy mivel riasszd el a hozzád odatévedt férfiút. Ha tehetnéd, még a hűtődet is kiköltöztetnéd egy estére, nehogy elkezdjen ábrándozni egy közös, reggeli tükörtojásozásról - egy romantikus ebédről meg aztán pláne.
 6. Minden évfordulót, szülinapot elfelejtesz, de azt pontosan tudod, hogy mikor született a macskád, mikor került hozzád, mikor volt a névnapja - ha nincs a naptárban, akkor kijelölsz egy napot. És ezeket az alkalmakat kivétel nélkül meg is ünnepled.
 7. Aszongya a csajbanda, hogy hozzunk össze egy spontán kiruccanást. Spontánt, mi? Aha, ismernek téged, mint a tenyerüket...
 8. Tovább válogatsz az állateledel részlegen, mint a bolt összes többi pontján. Mert Cirmi múltkor a halasat nem ette meg. Előtte meg a marhásat nem. Kaviáros nincs?
 9. Amikor megkérdezik tőled, hogy nem kellene-e már neked egy pasi, akkor azt válaszolod: "Elgondolkodtam rajta, de a lány cicám mellé csak ivartalanított kandúr jöhetne szóba... Ja, hogy kétlábú? Olyan nem!"


Nyitókép: Shutterstock