Kínos egyéjszakás kalandok: amikor szex közben megdobnak paradicsomos tésztával (18+)

Tudom én, hogy az egyéjszakás kalandok a férfiaknak valók, de most bevallom, volt az életemnek olyan szakasza, amikor bizony nem párt kerestem, csak egyszeri partnereket. Sőt, tetézem! Vannak olyan barátnőim, akiknek szintén akadt pár alkalmi kapcsolatuk. Ezek jól is elsülhetnek, de akadt pár emlékezetes szituáció, melyről most megemlékeztünk.

Én és pár barátnőm egy esti fröccsözés alkalmával tárgyaltuk ki az egyéjszakás kalandok jó és rossz oldalát. A jót most hagyjuk, az elég egyszerű, de a rosszak, hát azok tárháza igen változatos.

„Egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg egy sráccal, akivel hamar egymásra is hangolódtunk. Helyes, vonzó, már láttam is magunkat az ágyban... Adtam a jeleket, és ő el is hívott magához egy esti záró koktélra. Nyílván nem a koktél járt a fejemben, ahogy sétáltunk hozzá. Már a liftben megcsillantotta mennyire szenvedélyes, biztos voltam abban, hogy remek estém lesz.

Amikor beléptünk a lakásába, vetkőztetni kezdett, majd felkapott, és bevitt a hálószobába. Hatalmas ágy, azzal szemben pedig egy hatalmas tükrös szekrény állt. Elkezdtük a dolgot, minden szuper volt, amíg észre nem vettem, hogy bár én voltam alatta, ő mégis magára gerjedt. Pontosabban helyettem a tükröt bámulta, és feszített, vicsorgott, egyértelmű volt, hogy nem minket, csak magát nézi a tükörben, miközben velem szexelt. Huh, hát egyszerre volt libidóromboló és nevetséges. Hamar el is ment, én pedig angolosan távoztam" – Natasa.

Forrás: Shutterstock

„Ezzel a pasival pár napja már beszélgettünk a Tinderen, hétvégén pedig nyélbe is ütöttük a talit. A lakásom közelébe hívtam egy esti kis kávézásra, aminek a vége az lett, hogy heves csókolózás közepette nálam kötöttünk ki. Minden jól ment, amíg a macskám oda nem ült az éjjeliszekrényre és nem kezdett el minket mozdulatlanul bámulni. A pasi, amikor észrevette, egyből leszállt rólam, és halálra vált arccal a szoba ajtajához hátrált. „Neked van macskád?" – kérdezte, én meg csak annyit tudtam mondani, hogy igen, de nem bánt. Ő azonban csak elnézést kért, gyorsan felöltözött és elrohant. Másnap írta meg az okát, amit őszintén mondom, jó, hogy nem aznap közölt. Szóval az indok az volt, hogy tart a macskáktól, mert szerinte az ember megláthatja a szemükben a saját halálát. No komment..." – Cecília

„Nem tudom, nevezhető-e egy ex, egyéjszakás kalandnak, de mondjuk, hogy igen. Egy év eltelt azóta, hogy szakítottunk, de összefutottunk egy téren, elkezdtünk dumcsizni, mesélt a kutyájáról is, akit nagyon szerettem, és végül elmentünk hozzá, hogy megdögönyözzem. Oké, nem titkolt vágy ébredt bennem iránta... Miután megsimiztem a kutyust, ő szorosan átölelt, megcsókolt, én pedig elaléltam, mert az érintése még mindig beindított. Nagyban tart a dolog, amikor valami nekünk csapódott. Egy doboz tészta volt, jó forró szósszal, aki pedig dobta – mind utóbb kiderült, az aktuális barátnője volt. Hazaugrott meglepiből, hogy együtt ebédeljenek, hozott is kaját, de amint meglátta, hogy mi a kanapén témázunk, nekünk vágta az egészet. Rettentően kínos volt..." – Gabi.

Nyitókép: Shutterstock