Nem "szemétláda", csak nem jöttél be neki...

Nagyon trendi mostanában arról panaszkodni, hogy milyen szemetek a pasik,akik néhány kellemes randi után egyszerűen csak felszívódnak. Kikiáltjátok őket "kötelékfóbiásoknak" meg mindenféle beteg alaknak, pedig csak a következő történt: nem volt beléd szerelmes.

És, hogy miért nem szólt ez a "szemétláda" már az elején? Mert akarta ő, hogy működjön, de egyszerűen nem ment. De hidd el: semmilyen aljas terve nem volt arra vonatkozóan, hogy téged tönkretesz, és darabokra töri a szíved.

Te meg még mindig azzal érvelsz, hogy annyira jól éreztétek magatokat, és úgy tűnt, hogy boldogok vagytok? Hát ez az: ÚGY TŰNT. Lehet, hogy ő már a második randin is azon agyalt, hogy miként mondja meg neked, hogy nem érzi azt a szikrát köztetek, úgy, hogy te közben ne kapj sírógörcsöt. Vagy egyszerűen csak még nincs túl az exén a srác, és még idejében észbe kapott, hogy szemétség lenne, ha így ugrana bele egy új kapcsolatba.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/demaerre/Demaerre

Hogy kit hibáztass a történtekért? Senkit.

De ha nagyon szeretnél egy bűnbakot, akkor először nézz egy kicsit magadba! Talán te voltál az, aki úgy adta oda a szívét és a testét egy másik embernek, hogy az nem tett semmit ezekért. Nem bizonyította még, hogy megérdemel téged - te mégis megelőlegezted neki a bizalmat - és sok más egyebet is. Akkor most miért igyekezne annyira?

Olyan nagyon akartad, hogy mindent odadobtál néhány kedves Facebook üzenetért meg sablonos bókért. Képtelen voltál nemet mondani, amikor részegen rád nyomult a lakásán, és már az első csókok után a blúzod alatt matatott a keze? Ha komolyan gondolta volna veled, küzdött volna érted, nem csak dumált volna. De nem tette, mert te nem azt üzented neki, hogy erre szükség lesz, hanem azt, hogy: 

Hé, én már az első másodperctől kezdve odavagyok érted, nem kell semmit tenned azért, hogy ezt kiérdemeld.  

Azért, mert nem jössz be neki, nem utálhatod.Neked sem jön be mindenki.Azért pedig, hogy nem szerelmes beléd, nos, azért sem hibáztathatod! A szívének nem tud parancsolni. És az, hogy közben meggondolta magát? Emberek vagyunk!

Csak legközelebb, kérlek, legyél kicsit okosabb!

Nyitókép: iStockphoto