Úgy döntöttem, lesz egy képzeletbeli pasim; méghozzá Ryan Gosling!

Ha már hosszabb ideje szingli az ember lánya, akkor előbb-utóbb unalmassá válhat a (kapcsolatban élő) barátok, családtagok lesajnáló tekintete.

Súlyossá válnak a megjegyzések, hogy "Majd hamarosan te is megtalálod álmaid férfiját!" Ingerültté tesznek a jó tanácsok, hogy miket kellene változtatnod magadon azért, hogy kelendőbb legyél.

  • Többször moshatnál hajat.
  • Többször felvehetnéd azt a szoknyát. Tudod, amit a születésnapodra vettünk - nem véletlenül...
  • Többet kellene eljárnod otthonról. Nem. Úgy értjük, még többet.
  • Ne válogass! Fogadd el a sarki patikus randiajánlatát is! Idővel majd biztos rendbe hozatja azt az elölről hiányzó fogát.
  • Tarthatnád a versenysúlyod, az egyetemen jobban festettél.

Amikor már teljesen betelik a pohár, egy új fejezetet nyithatsz az életedben, és felhasználhatod az összes fantáziádat a saját magad szórakozatására. A következő jól irányzott megjegyzésnél mondd azt, hogy bizony te szerelmes vagy! Igaz, hogy Ryan Goslingba, de hát az a pasi megér egy-két misét.

Első alkalommal még nem fogsz olyan nagy hatást elérni. Mindenki elkönyveli, hogy csak humorizálsz, biztos tréfa répa volt a köret az ebédedben. De te csak tartsd magad ahhoz, hogy ez nagyon is komoly, zsigerekig érzelmes párkapcsolat, pont úgy, mint a Szerelmünk lapjaiban!  

Mitől jó egy képzeletbeli párkapcsolat? Minden pénzt megér látni a barátok zavarba esett mosolyát és a próbálkozásaikat, ahogy ki akarnak farolni a beszélgetésből, miután minden héten új szerelemmel rukkolsz elő. Bárkit megkaphatsz. Ismétlem, BÁRKIT. Sose volt még ilyen közel Brad Pitt! És mikor lépett ki utoljára a fürdőszobádból rózsaszín törölközőbe csavarva Chris Hemsworth? Mondd meg őszintén: fog-e még egyszer veled együtt sírni a Született feleségeken Chris Pratt? Na, ugye?

Forrás: Shutterstock

Nincsenek konfliktusok. Ha épp magányra vágynál, megkaphatod. Nem kell kínos beszélgetésekbe bonyolódni,hogy miért akarsz egy kis szünetet tartani, vagy, hogy biztos vagy-e az érzéseidben. Nem kell magyarázkodnod, ha félrekacsintottál, és neked sem kell félned attól, hogy kompromittáló képeket kapsz egy lesifotóstól, amin épp egy másik nővel csókolózik a drága szerelmesed.

Nem kell alkalmazkodnod. Azt főzöl, amit csak akarsz, azt a fehérneműt veszed fel, amelyikben a legkényelmesebb a nap, azt a ruhát öltöd magadra, amelyik a kedvenced - még ha egy mosómedve vigyorog is vissza róla. Mert imádottad olyannak szeret, amilyen vagy.

Egy idő után téged is feldob az egész. Eltereli a figyelmet arról a csúnya tényről, amivel mindenki szembesíteni akar: "Ciki, hogy még mindig szingli vagy!" Az agy tornáztatása pedig sosem árt. Egy-két fantáziakép, álmodozás csak javít a lelkiállapotodon. Felszabadítja a belső boldogsághormonokat, és mosolygósabbá teheti a napjaidat.

Lukács Annamária

Nyitókép: Getty Images