Férfivélemény: a fizetős nő egyszerű, fullos és bármire kapható

Sosem tudtam megérteni a fizetős szexet. Talán azért, mert nő vagyok és így alapjáraton másképp vagyok bekötve, mint egy férfi. Viszont mindig is kíváncsi voltam rá, mi viszi rá az erősebbik nem képviselőit arra, hogy megvásároljanak néhány órára egy nőt.

Sokáig azt hittem, hogy csak azok a férfiak fizetnek a szexért, akiknek egyszerűen nincs más lehetőségük. Nem áldotta meg őket markáns arcéllel és adoniszos testtel az ég, ennek következtében pedig kilométeres hátránnyal indulnak a párkeresés rögös útján. Igaz, ezt is kicsit furcsállottam, hiszen azt gondolnánk, minden zsáknak megvan a maga foltja, így a kevésbé jóképű férfiak párra lelhetnek a kevésbé dekoratív nők személyében. Meg hát a külső nem minden... Ugyanakkor ott vannak a luxuslányok is, akiket bizony jólszituált és sokszor sármos férfiak vesznek bérbe, akik pedig simán találhatnának maguknak nem fizetős nőt is, mind a tíz ujjukra.
Néhány évvel ezelőtt találkoztam egy ilyen férfivel.Márk kifejezetten jóképű volt, sportos testalkatú, nagydumás, tanult. Imádták a nők, sosem jelentett számára gondot a csajozás, mégis bevallotta nekem, hogy bizony már megesett, hogy fizetett a szexért. Nem is egyszer. Végre itt volt a vissza nem térő alkalom, hogy megtudjam, mi motivál egy alfahímet, hogy olyan dologért fizessen, amit ingyen is megkaphat bármikor.

A fizetős szexnek több oka is lehet – kezdett bele Márk a vallomásába, miután rákérdeztem, mi a fenének fizet egy ilyen férfi a szexért. 

A csajozás fárasztó.Az első és legegyszerűbb oka a „kurvázásnak", hogy a csajozás baromi fárasztó – vonta meg a vállát Márk - "Gondolj bele. Meglátsz egy nőt, aki tetszik. Mire eljuttok az ágyig, általában több hét is eltelik. Elmentek randizni, beszélgettek, vacsoráztok, moziztok. Meg kell nyerned, mielőtt bejutsz a bugyijába. Ez egy olyan lánnyal nem gond, akivel kapcsolatot szeretnél, de más a helyzet, amikor nem vágysz romantikára, csak egy átszexelt éjszakára. Ilyenkor egyszerűen nem éri meg a belefeccölt energia. Jobb, ha „katalógusból" kinézel egy hivatásost, aki külsőleg tetszik, felhívod és lerendezitek a dolgot. Nem érdekes, hogy egy hullámhosszon vagytok-e, nem érdekes, hogy okos-e, intelligens-e. A lényeg, hogy kerek legyen a feneke, szép a melle – vagy kinek mi jön be – és ennyi.
Utána nincs kínos beszélgetés, nincsenek elvárások, hogy felhívd, hogy folytassátok a kapcsolatot. Fizetsz és mész. S ha nagyon bejött, másnap újra megkaphatod bármiféle elköteleződés nélkül. Ez szerintem korrektebb, mint valakit hetekig hülyíteni, megdönteni, aztán lelépni. Nem?"

Forrás: Shutterstock

Egy csalódás után nincs már kedved udvarolni. "A másik eset, amikor csalódunk. Mert bármennyire is úgy gondoljátok, ti nők, hogy mi érzéketlenek vagyunk, bizony mi is oldalakat tudnánk regélni arról, hogyan vert át minket a lány, akit szerettünk. Amikor megcsal, kihasznál és lelép addigi életünk NŐ-je, akkor rendesen padlót fogunk. Ilyenkor két eshetőség van. Vagy totál elmegy a kedvünk a szextől vagy ellenkezőleg, bosszúból röptében a legyet is megcsinálnánk. Ha totál aszexuálissátett a csalódás, akkor pont azért kell egy fizetős, mert hátha visszaveri beléd az életet. Ha meg bosszúszexre szomjazol, akkor meg van jobb, mint egy mindenre kapható prosti? Máskülönben ilyenkor sincs sok kedvünk udvarolgatni, úgyhogy a legegyszerűbb, ha fizetünk egy olyan lánynak, aki fullos és minden kívánságunkat teljesíti, olyanokat is, amelyekről a csalódást okozó ex talán hallani sem akart. Van ennél jobb gyógyszer a szerelmi bánatra?"

Olyan dolgot is megkaphatsz, amire a barátnőd tuti nemet mondana."És akkor elérkeztünk a harmadik verzióhoz. A barátnő, az barátnő. Ha már évek óta együtt vagytok, meglehet, hogy nem a féktelen szex tartja össze a kapcsolatotokat. Lehet, hogy már csak havi egyszer enged magához, akkor is egy „gyorsan szétteszem a lábamat, végezz hamar" típusú menetre futja tőle. Őszintén szólva, ez édeskevés a legtöbb pasinak. Nem azt mondom, hogy ha már X éve együtt vagyunk, akkor be kell venni egy harmadikat vagy ilyesmi, de azért igenis szükség van némi játékosságra, némi izgalomra a szex terén is. És nem is azt mondom, hogy a pasik a kapcsolat alatt kurváznak – én ilyet nem tettem soha -, de simán belefér, hogy ha egy ilyen ellaposodott kapcsolatnak vége szakad, akkor befizet az ember egy olyan igazi, vad szexpartyra, ahol gátlások nélkül kiadhatja minden felgyülemlett szexuális energiáját végre és nem kell azon aggódnia, vajon mit szól majd a másik, ha erre vagy arra kéri."

- De mindez nem megalázó? – kérdeztem kissé zavartan a beszámoló végén. – Fizetni azért, hogy valaki lefeküdjön veled?
- Nem. Ez üzlet. Én egy szolgáltatást veszek. Nem feltétlenül azért, mert másképp nem kaphatnám meg azt, amit akarok, hanem azért, mert én így látom egyszerűbbnek. Nem kell megértened, mert nő vagy – fűzte hozzá. – Valószínűleg sok férfi sem érti meg, egyesek miért választják ezt az utat. De engem nem érdekel, megértenek-e. Te kérdeztél, én válaszoltam. Ez az én életem és úgy élem, ahogy nekem tetszik.