szerelem kibeszélő párkapcsolat manipuláció
Egy párkapcsolatot akkor is érezhetünk tökéletesnek, ha épp ki vagyunk használva, de rendesen. A másik iránt érzett szerelmünk sok dolgot más megvilágításba tesz. Amennyiben már sok barátodtól megkaptad, hogy szerintük itt valami nincs rendben, vagy épp te érzel hasonlót, akkor lépj hátra hármat, és gondold át, milyen kapcsolatban is élsz.

Aki csak kihasznál téged, nem fogja megkérdezni, hogy hogy érzed magad, de ha mégis, sosem hallgatja érdeklődve, és nem is reagál rá. Egyfajta eszköz vagy a számára, hogy jobban érezze magát, eltöltse a szabadidejét, legyen, aki körül rajongja. A kihasználásnak sok jele lehet, én ezek közül az öt legszembetűnőbbet hoztam most el.

5 jel, hogy párod csak kihasznál téged

1. Mindig az van, amit ő szeretne

Esti filmezés, valamilyen program, vacsora, de végül mindig az lesz, amit ő akar? Nos, az tulajdonképpen nem számít, hogy erélyességgel, hisztivel vagy épp bájolgással éri el, ha a te ötleteidre, kívánságaidra sosem nyitott.

2. Bűntudatot kelt benned

Valahogy folyton eléri, hogy azt érezd, valami miatt ki kell engesztelned, épp ezért azt érzed, nem vagy elég számára, mindig többet és többet kell nyújtanod, tehát a kapcsolatotokban csak is ő van a középpontban, az ő igényei, te háttérbe szorulsz.

Forrás: Shutterstock

3. Kettős mérce az ígéretek terén

Amit ő ígér neked, azt rendre „elfelejti", és gyakran csak odavet valami átlátszó magyarázatot rá. Ellenben, ha te ígérsz meg neki valamit és az nem teljesül, hatalmas patáliát rendez, gyakran kétségbe vonja az érzéseidet is, amivel egyből el is éri a bűntudatot. Ez elég egyértelmű: te nem számítasz neki.

4. Viszonzatlan tettek

Nem szeret veled a problémáidról beszélgetni, így nem igazán tudsz hozzá fordulni, ha tanácsra vagy segítségre van szükséged, mert ezekben a helyzetekben passzív marad. Persze az is lehet, hogy megígér fűt-fát, de nem teljesíti őket. Ő azonban gyakran kér tőled kisebb, nagyobb szívességeket, akár a szabadidőd, pénztárcád, jó híred rovására.

5. Az ágyban csak az ő vágyai számítanak

Akkor vagytok együtt, amikor neki van hozzá kedve, azokat a pózokat ismétlitek, amik az ő kedvencei, a te kényeztetésed legtöbbször elmarad, sőt, a megkérdezésed nélkül hoz be új dolgokat.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.