kiábrándító kibeszélő férfivélemény
Egy nő lehet akármilyen bomba testű, szőrtelen, hosszú és dús hajú, érzéki ajkú, ha mégis vannak olyan szokásai, amikkel pillanatok alatt lelombozza a férfit.

Most nem arról fogok papolni, hogy legyen ápolt – hiszen ez alap -, vagy, hogy ne legyenek 10 centis műkörmei – ez biztos van, akinek bejön, csak nekem nem. A következőkben olyan dolgokat fogok megemlíteni, amik még egy csúcs nőt is kiábrándítóvá tesznek egy férfi szemében, főleg az első pár randevún.

1. Böfögés – Egy párkapcsolaton belül időnként belefér, sőt, néha még vicces is lehet, de az ismerkedési fázisban végtelenül taszító tud lenni. Ha tudod, hogy a szénsavas italoktól büfizni fogsz, akkor ne azt igyál a randin, ennyire egyszerű.

2. Pukizás – Tudom, hogy azt mondják, nem egészséges visszatartani, de csak ismered annyira a szervezetedet, hogy tudd, mire reagál hangos és/ vagy épp orrfacsaróan büdös pukival. Kínos, kiábrándító, részemről egy kapcsolaton belül is, persze vannak haverjaim, akiknek ezzel semmi bajuk sincs.

3. Nyitott szájjal rágózás – Atyaég, nem kell bemutatnod, hogy milyen nagy a szád, és a fogaidat is látom, ha mosolyogsz. Ráadásul a rágózás eleve kizárja egy romantikus és spontán csók lehetőségét, ami pedig végtelenül izgató tud lenni.

Forrás: Shutterstock

4. Csámcsogás – Vannak ételek, amiket nehezen lehet nyamnyogás nélkül enni, tehát kerüld el legalább az első pár randi alkalmával. De, ha egy olasz tésztát is csámcsogva rágsz, az borzasztóan kiábrándító.

5. Türelmetlenkedés – Hidd el, időben elindultam, de nem számoltam azzal, hogy az úton két autó ütközése miatt csigalassan lehet majd haladni. Mielőtt kiakadnál, és a fejemhez vágnád, hogy egy nőt nem illik megvárakoztatni, hagyd, hogy megmagyarázzam a dolgot. Tehát ha megírom, hogy késni fogok, de mindenképp megyek, ne írogass percenként.

6. Mások kritizálása – Lehet, hogy a barátnőiddel élvezetes másokat a hátuk mögött kritizálni, és még az is lehet, hogy időnként én is benne lennék, de ha ezzel nyitsz, azt fogom hinni, hogy beképzelt vagy és félni fogok, hogy engem is folyton kritikus tekintettel lézerezel.

7. Vigyem a táskádat – Segítek neked, ha nehéz a laptop- vagy az edzőtáskád, ha kikötődne a cipőfűződ, szívesen lehajolok és bekötöm, de ne nyomd a kezembe a kézi táskádat csak úgy, mert ezzel kiherélsz.

+1. Amit még muszáj megemlítenem, az a birodalmi lépegető stílus, amit sok nő egy magas sarkúban leművel. Ha nem tudsz ilyen cipőben járni, akkor ne vedd fel. Ennyire egyszerű. hidd el, nem ettől leszel jónő.

A cikket írta: Szalagos Péter

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.