Mi kell a nőnek? kibeszélő csajozás randi ismerkedés férfivélemény
A magányos pasiknak mindig van egy elméletük arra, hogy miért nem sikerült jó ideje (akár még soha) összehozniuk egy komoly kapcsolatot - vagy legalább egy egyszerű randit.

Általában azokat az indokokat hallom tőlük, hogy mert nincs elég pénzük, mert túl rendesek, vagy, mert kompletten minden nő hülye. Keserűség cseng a hangjukban - no meg harag, csalódottság, értetlenkedés. Pedig csak egy nagyon fontos kérdést kéne tisztázniuk magukban:

Egyáltalán milyen kapcsolatot szeretnél?

Mert sajna' a "Minden jó nőt meg szeretnék dugni, de ez nekem nem sikerül, brühühü..." hozzáállással nem lehet mit kezdeni. Az nem igazságtalanság, hogy nincs módod arra, hogy olyan felszínes seggfej legyél, aki csak húzza a strigulákat a megfektetett csajok után. Ez nem lehet cél, és az sem kudarc, ha ez nem jön össze. Szóval felejtsük is el azt, hogy mit akarnak A Nők?!

Mert nem az összes nő igényeinek kell megfelelned, hanem csak annak az egynek, akivel tényleg kapcsolatot akarsz. És nem is az a megoldás, hogy megpróbálsz teljesen máshogy viselkedni, mint amilyen az alapszemélyiséged - mert abba úgyis belebuksz. Inkább csak azt csináld jól, ami tényleg fekszik neked!

Tehát hiába akarsz nagyszájú hódító lenni, ha visszahúzódó típus vagy. De így is megtalálhatod azt, aki pont erre bukik. Mivel minden ember más, így minden nő is az. El kell fogadnod, hogy nincs egy tuti befutó séma, ami mindenkinél beválik. Persze vannak olyan tulajdonságok, amik úgy nagy általánosságban vonzóvá tehetnek egy férfit, de ezeknek a mibenlétét rendszeresen félre szokták érteni azok, akik rendszeresen kudarcot vallanak.

Legyél magabiztos!

De a magabiztosság nem egyenlő azzal, hogy zsarnok vagy, öntelt, és elnyomod a másikat. Tudj és merj döntést hozni, és lehessen számítani rád! De az önbizalomhoz az is hozzátartozik, hogy képes vagy meghallgatni a másik véleményét, és ha igaza van, akkor elfogadni azt.

Legyél rendes pasi!

De ha minden szavára ugrasz, nem mersz konfrontálódni, döntéseket hozni, akkor csak tutyimutyi vagy, nem rendes. Ezt értik félre a legtöbben, és itt csúsznak el nagyon. Már a kezdettől fogva alárendelik magukat, kimutatják, hogy függnek a másiktól. Ez pedig taszító is lehet. Hiszen a nők is egy önálló személyiséggel akarnak párt alkotni, és nem olyasvalakivel, aki csak az ő relációjában létezik.

Forrás: Shutterstock

Legyél kitartó!

De csak óvatosan, mert egy pszichopata zaklató is az, aki éjszaka a nő ablaka alatt leskelődik - és ez ritkán előny. Ellenben az tényleg pozitív, ha az első összezördülés után nem hagyod faképnél.

Legyen stabil egzisztenciád!

De ez nem azt jelenti, hogy milliárdosnak kell lenned. Persze van egy réteg, aki kifejezetten erre megy, de képzeld, olyan is van, aki csak plüssállat jelmezben hajlandó szexelni. Ha az előbbi vagy az utóbbi nem a te pályád, akkor egyszerűen ne foglalkozz velük! Jobban jársz így. De egy bizonyos kor után az elvárható egy felnőttől, hogy legyen munkája, ambíciói, és ne haljon éhen a család, amikor az asszony elmegy szülni.

Legyél igényes!

A jó külső mindig előny - hiszen valószínűleg Brad Pittet azelőtt sem rugdosták le magukról a nők, hogy híres lett volna. De az van, hogy a jóképűség önmagában édeskevés. Hiába vagy jóképű, ha ennyi az össz, amit nyújtani tudsz. Viszont sok egyébként teljesen normálisan kinéző pasi rontja azzal az esélyeit, hogy rondának könyveli el magát.

Ezzel a negatív önképpel a tarsolyukban kezdenek el ismerkedni, és emiatt nem is törődnek a megjelenésükkel - hiszen minek? Könnyen lehet, hogy még csak 20%-on vagy ahhoz képest, amit kihozhatnál magadból!

Legyél intelligens!

Király, ha nagy lexikális tudásod van, és jó a logikád, de az nem, ha ezt folyamatosan a másik orra alá dörgölöd, és minden lehetőséget megragadsz, hogy okoskodhass.

A sort még hosszan lehetne folytatni, de a lényeg az, hogy kifogást találni könnyebb, mint szembenézni a valósággal. Mert az a fő gond, hogy nem vagy önazonos, mindig meg akarsz felelni egy idealizált képnek. És emiatt végül csak bizonytalan és frusztrált leszel. Nem azért nincs kapcsolatod, mert a nők nem értékelik azt a sok mindent, amit megteszel, hanem azért, mert nem érted, hogy valójában mit is kellene tenned.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.