Azt mondják, minden pasi csak „azt” akarja, de szerintem csak a szájuk nagy!

szex Tinder elmélet férfiak kapcsolat hazugság viszony
Volt egy korszak az életemben, amikor nem akartam komoly kapcsolatot, viszont a testi gyönyörökről nem akartam lemondani. Azt hittem, baromi könnyű lesz csak szexre pasit találni, de nagyot tévedtem...

Épp túl voltam egy fájdalmas szakításon, úgy éreztem, hogy soha többé nem tudok megbízni a férfiakban, hát elhatároztam, hogy egy ideig most nem lesz tartós párkapcsolatom. Viszont, ahogy teltek-múltak a hónapok, a szex egyre jobban kezdett hiányozni és bár soha nem voltam az a könnyűvérű nő, úgy döntöttem, megfűszerezem az életemet egy kis hancúrral. Mivel nem voltak előtte összejárós kapcsolataim, így nem tudtam senkit felhívni, de gondoltam sebaj, ott van erre a célra a Tinder. Felraktam egy szexi képet, s rövid időn belül már össze is jött pár match és elindultak az üzengetések is.

Nem voltam ebben a műfajban túl rutinos, de azt gondoltam, hogy igazán nem lehet nagy ördöngösség szexre pasit találni, hisz mint tudjuk: „minden férfi csak azt akarja...".

Forrás: Shutterstock

Az első srác, akibe belefutottam, megírta, hogy egy szenvedélyes szeretőt keres, akivel hetente legalább négyszer összejárhat. Teljesen be volt rám gerjedve, részletesen megírta, hogy melyik helyiségben mit csinálna velem, de amikor arra került a sor, hogy mikor és hol találkozzunk, közölte velem, hogy a lakásába nem enged be idegen nőket. Ezt azért kicsit furcsálltam, kezdett gyanús lenni a dolog, de azt váltig tagadta, hogy lenne valakije. Viszont én akkor épp albérletet kerestem és addig a barátnőmnél húztam meg magam, így oda se tudtunk menni, úgyhogy meghiúsult a szenvedélyes randi.

A második sráccal már nem volt ilyen probléma, megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá meló után. Abban maradtunk, hogy megírom, ha indulok, és akkor átküldi majd a pontos címet. Így is tettem, de válasz nem érkezett, illetve de, két hét múlva, amikor megírta, hogy „Bocs, mégsem volt alkalmas az időpont. Esetleg ma este ráérsz?". Gondolhatjátok, hogy felhúztam magam rajta, azonnal töröltem és tiltottam.

A harmadik sráccal már eljutottam az ágyig, épp kezdtem beleélni magam, hogy csak összejön a szex, de nem állt fel neki. Kiderült, hogy nemrég szakítottak a barátnőjével, és annyira megviselte a dolog, hogy azóta sem tudott túllépni rajta. Azt hitte, jót fog tenni neki a spontán szex egy idegennel, de a szenvedélyes aktus helyett egy jó nagy lelkizés lett a „randi" vége.

Itt már kezdett elmenni a kedvem a dologtól, de gondoltam, még egy esélyt adok. A negyedik sráccal egy beülős helyen találkoztunk, ragaszkodott hozzá, hogy lecsekkoljuk egymást, és én is örültem neki, hogy egy itallal hangolódunk rá az estére. Nagyjából két órán át beszélgettünk, amikor közölte velem, hogy szimpi vagyok, meg minden, de ő inkább hazamegy, mert szerinte nincs köztünk kémia. Ott ültem leforrázva, végignéztem magamon, hogy ennyire gáz vagyok, hogy még egy szexre sem kellek egy pasinak?

Hazafelé menet aztán elővettem a telefonomat, épp az ötödik csávó írt, hogy iszogatott egy haverjával és ilyenkor mindig nagyon kanos. Megírtam neki, hogy épp itt vagyok a közelben, felugrom szívesen, ha gondolja, erre közölte velem, hogy szó sem lehet róla, holnap reggel edzése van és korán kell kelnie. Ez volt az a pont, amikor hazamentem, letöröltem magam a Tinderről és elkönyveltem magamban, hogy ez egy jó nagy kamu, hogy minden pasi csak szexet akar. Persze, elméletben igen, de amikor tenni is kellene érte, nos, ott nagyobb a szájuk, mint az elszántságuk.

Dóri történetét Vörös Bella jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Te képes lennél valakivel csak szexuális kapcsolatot fenntartani?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.