hűtlenség kibeszélő megcsalás
- Este elmegyek a haverokkal iszogatni. - mondta Flórián, miközben a fürdőben próbálta belőni a haját. - Érezd jól magad! - mosolygott Odett.

A két fiatal évek óta élt együtt, teljes egyetértésben. Persze alkalomadtán adódtak nézeteltérések, mint bárhol máshol, de mindig mindent megoldottak közösen. A lánynak kevés barátnője volt, nem volt az a bulizós fajta, míg a barátját ezer meg egy haver vette körül, és imádott velük csavarogni. Sosem volt ebből probléma.

Odett feltétel nélkül bízott a párjában, aki sokszor unszolta a lányt, hogy kapcsolódjon ki ő is. Mert szerinte mindenkinek szüksége van időnként egy hatalmas bulira, ahol nem törődik semmivel, csak mindent maga mögött hagyva sodródik az árral.

A lány egyik barátnője viszont elképedve konstatálta, hogy mekkora a bizalom kettejük között. Nem akarta elhinni, hogy ilyen létezik, hogy egy férfi, aki otthon hagyja a barátnőjét, nem kezd ki más nőkkel egy sörmámoros éjszaka folyamán. Ennek rendszerint hangot is adott.

- Megint elment nélküled a srácokkal? - kérdezte felháborodva.

- Persze. Miért ne menne? Engem nem zavar! Hadd érezze jól magát, megérdemli egy ilyen hosszú hét után.

- De miért nem veled van? Miért nem veled bulizik? Honnan tudod, hogy nem kavar más nőkkel a klubokban?

- Jaj, Evi ne kezd már megint! Tudod, hogy utálok ilyen helyekre menni. Maga lenne a kínszenvedés, ha egész éjszaka ott kellene ülnöm. Ő meg imádja ezt. Most mit csináljak? A másik pedig, hogy megbízom benne.

- Én csak neked akarok jót, Drágám. Mert ebből előbb-utóbb baj lesz. Figyeld meg, hogy félre fog kacsingatni, és akkor ne mondd, hogy én nem szóltam!

Forrás: Shutterstock

De Odett csak mosolyogva legyintett barátnője kirohanásán. Megszokta már, hogy mindenáron bogarat akar ültetni a fülébe. Eddig azonban könnyedén hárította az összes ilyen megnyilvánulást.

Vasárnap reggel pittyent a telefonja. Álmos szemekkel tapogatózott az éjjeliszekrényen, mire megtalálta a mobilt. Utána vette csak észre, hogy Flórián még nem jött haza. Ezt furcsálta, mert még sosem történt ilyen. Annak ellenére, hogy a fiú éjszaka kimaradt napfelkelte előtt mindig hazaért.

Megnyitotta Evi üzenetét, amiben egy link volt: az éjszakai klub honlapja, ahol tegnap este a srácok buliztak. Van egy kijelölt fotósa a helynek, aki egész éjjel lövi a fotókat, és már másnap reggel meg lehet őket nézni. Odett lapozgatta a képeket és nem értette, mit kezdjen ezzel. Majd az egyiken meglátta Flóriánt, amint épp csókot nyom egy ismeretlen nő nyakára. A kezéből kiesett a telefon - nem akarta elhinni, amit lát...

Eközben Flórián fészkelődni kezdett az ágyon. Az ablakon erőteljesen tűztek be a nap sugarai jelezvén, hogy ideje felkelni. Kinyitotta a szemét, majd fejébe hasított egy éles fájdalom. A másnaposság alattomos és gonosz dolog. Oldalra fordította az arcát, épp jó reggelt csókot készült adni Odettnek, akkor látta csak meg, hogy egy másik nő mellett fekszik, és nem is otthon van. Ki tudja, kivel bújt ágyba?!

- Jézusom, mit tettem! - ugrott fel döbbenten.

Felkapkodta a ruháit a padlóról, felöltözött és elviharzott az idegen lakásból. Úton hazafelé pedig azon gondolkodott, hogy vajon miként teszi jóvá élete legnagyobb baklövését...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.