pénisz kibeszélő pasik intim fotó
Vajon miért van az, hogy a férfiak egy részeelőszeretettel küldözget képeket a farkáról? Ez egy olyan kérdés, amire már számtalan női kupaktanács próbálta megtalálni a választ pár bormámoros éjszakán - de egyelőre nem sikerült konszenzusra jutni.

Nézzük a top 5 indoklást női szemszögből, ami - hellyel-közzel - még igaz is lehet...

A visszaigazolást kereső

Ő az a típus, aki valamilyen okból kifolyólag önbizalomhiányban szenved. Mondjuk, mert a suliban verték a többiek, vagy nem szerette az anyja eléggé. És ezt olyan módon próbálja kompenzálni, amivel nagy valószínűséggel sikert ér el. Tehát ha Józsinak egész életében azt mondták, hogy nagy az orra, akkor biztosan nem az arcáról fog fotót küldeni egy csajnak, hanem valamelyik olyan testrészéről, amit többségében dicsérni szoktak a nők. És ha ez pont a nemi szervére igaz, akkor hát mit tud szegény tenni, arról kell küldenie...

Aki magából indul ki

A legtöbb férfira igaz, hogy vizuális típus. Ha látnak egy szép kerek cicit vagy popsit, a vérük azonnal cserben hagyja az agyukat és leliftezik az ágyéki szakaszba - hogy aztán eleget tehessenek a fajfenntartási ösztöneiknek. Na már most, ha Józsi imád pucér csajos képeket nézegetni, akkor szerinte nyilvánvaló, hogy a nők is imádnak meztelen csávókat nézegetni a neten. És hát ő olyan jószívű, hogy pontosan azt adja neked, aminek fordított esetben ő is örülne.

Akinek ritkán van merevedése...

Nos, ezt inkább viccnek szánom, mintsem komoly állításnak. De hát gondolj csak bele: az emberek mit szoktak általában megörökíteni? Olyan dolgokat, amiket ritkán látnak. Egy szép tájat, egy különleges baráti pillanatot, egy különösen jól sikerült kaját. És ha Józsinak csak évente 2x van merevedése, akkor Józsi helyében én is lefotóznám. Hiszen ki tudja, mikor lesz ilyen legközelebb?

Forrás: Shutterstock

Akit a csajok behúznak a csőbe...

Vannak olyan nők, akik eljátsszák a szende szüzet, úgy állítják be magukat, mintha ők aztán semmi ilyesmibe nem mennének bele - de valójában folyamatosan olyan utalásokat tesznek, amelyekkel csőbe húzzák a férfit. Ilyenkor eléggé inkorrekt azt mesélni a barátnőidnek, hogy Józsi indokolatlan dick pic-ekkel bombáz. Hiszen ha rendszeresen arról mesélsz, hogy téged mennyire beindít egy harcra kész pasi látványa, akkor tulajdonképpen te kérted tőle a fotót...

Akinek te is küldesz

Igen, ez az egyszerű fair play. Ő is küld, te is küldesz. Persze ezzel lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni, de attól még így van.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.