szexuális zaklatás szexuális kibeszélő szexuális célzás
Léteznek férfiak, akik bármilyen szituációt képesek kétértelművé változtatni. Természetesen a másodjelentésbe szexuális tartalmat varázsolnak. És mivel az utóbbi időben egyre többen tesznek így a környezetemben, bevallom: kezdem ezt kicsit sokallni.

Nem, nem vagyok prűd, de már olyan sok kétértelmű utalást kapok, hogy kezd elegem lenni abból, hogy rövid időn belül - ha nem azonnal - eljutunk a pajzán, kétértelmű szexuális utalásokhoz. És ha ezt esetleg szóvá teszem, az a válasz, hogy csak tesztelnek, hogyan is reagálok az ilyen jellegű üzeneteikre. Mert szerintük ez ártatlan humor, hiába állítom, hogy számomra ez több annál. Azaz nem mindenkitől, és minden időben szeretnék ilyeneket kapni.

De őszintén, tegyétek a kezeteket a szívetekre! Férfitársaságban mennyi idő kell ahhoz, hogy szétszóródjon néhány ilyen humormorzsa? Én még nem nagyon láttam olyan hímneműt, akinek ne csillant volna fel a szeme, ha elsüthet egy "kezedbe teszem a sorsom" stílusú kétértelmű célzást. Főleg, ha a nő is belemegy a játékba.

Ami azonban zavar: ha nem partner benne a nő, akkor még ők vannak megsértődve. Pedig ez nem így működik ám, uraim! A kétértelmű célzások a visszájára fordulhatnak, mert bár ti humorosnak gondoljátok magatokat, nekünk más jöhet le ebből. Nem biztos, hogy jó helyen és időben, valamint jó személlyel szemben engeditek meg ezt magatoknak.

Nagyon meg kell, hogy gondoljátok, mikor engedtek el egy-egy ilyen ártatlan tréfácskát. Mert ha esetleg komoly szándékaitok lettek volna a kiszemelt hölggyel, az is lehet, hogy ezzel pont magatok alatt vágjátok a fát.

Forrás: Shutterstock

Az biztos, hogy tapasztalataim alapján képesek vagytok a tésztasütéstől kezdve a legbanálisabb helyzetekbe is szexualitást belevinni. Vajon tényleg nem vagytok képesek e nélkül létezni? És most nem szeretnék belemenni, hogy különböző kutatások szerint napjában hányszor gondolnak a férfiak a szexre, hanem inkább arra helyezném a hangsúlyt, hogy komolyan nem képesek ezt kicsit szolidabb formában kezelni?

Ha nekünk el kell fogadnunk, hogy sokan így működtök, akkor nektek is megértőbbnek kellene lennetek azzal kapcsolatban, hogy a nők nagyobb hányada másként gondolkodik, mint ti. Nem tudok reprezentatív felmérési eredményeket bemutatni, csupán a saját és a környezetemben élő nők tapasztalatait tudom megosztani veletek. Ezek szerint azonban lassan már egy teafőzésről sem lehet anélkül beszélni veletek, hogy abba bele ne lássátok, hogy mi vagyunk a kanna, ti pedig a filter, és szívesen áznátok a nedves kancsónkban...

Talán innen a sztereotípia, miszerint még mindig a szexuális ösztöneitek a motiválói cselekedeteiteknek. Természetesen nem állíthatom azt, hogy mindannyian így működtök, az azonban biztos, hogy nekem az utóbbi időben már zavaróvá vált a túl sok kétértelmű célozgatás. És tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.


Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.