szex kibeszélő felnőtt ciki bakik
Egy szexuális együttlétsokféleképpen alakulhat: lehet vad, bensőséges, érzéki, vagy épp vicces - ha pechünk van...

Csajok és pasik mesélték el a legkínosabb, legnevettetőbb szexmalőrjeiket. A történeteiket kitalált keresztnevekkel láttam el - ugye mondanom sem kell, hogy miért...

Amanda:

16 éves voltam, a srác szintén. Mindkettőnknek ez lett volna az első együttlét. Így felnőttként már fogalmam sincs, miért, de a gumit még "félkész" állapotban felhúztuk. Valahogy azonban nem volt az igazi, ezért - nehogy valamit elrontsunk - elhatároztuk, hogy másikat teszünk fel. Megfogtam a gumi végét, hogy lehúzzam a barátom hímvesszőjéről, de nem jött le - csak nyúlt, nyúlt, és egyre hosszabb lett.

Nevettünk, mert vicces látványt nyújtott, aztán rám szólt, hogy hagyjam csak, majd leveszi magának - mire én gondolkodás nélkül elengedtem a kifeszített gumit... Úgy vágódott vissza az érzékeny testrészre, mint egy csúzli. A barátom percekig nem jutott szóhoz a fájdalomtól, a nagy akciót pedig elnapoltuk.

Zoé:

Spontán egymásnak estünk, így észre sem vettük, hogy az ágyon lévő telefon becsúszott alám. A heves ölelkezés közben valahogy benyomódott a hívás gomb, és már csörgetni is kezdte a legutóbb hívott személyt - aki pont a nagyim volt... Senkinek nem kívánom azt az érzést, mikor a gyönyör kellős közepén egyszer csak felcsendül a szeretett nagymama hangja: "De jó, hogy hívsz, kedveském!"

Forrás: Shutterstock

Evelin:

Egyszer a párom poénból csoki illatú (és ízű?) gumit vett. Odakészítette a szekrény szélére, de mikor eljött az idő, nem találta sehol. Kerestük, mint az őrült, míg észre nem vettük, hogy a kutyája elégedetten nyalogatja a száját... Igen, aznap este hoppon maradtunk, mert az eb megette a hozzávalót. Ráadásul kellemes perceket szereztünk az állatorvosnak is, mikor aggódva felhívtuk, hogy eshet-e bármi baja a négylábúnak a történtektől... Közölte, hogy nem, de azért jegyezzük meg, hogy ezt a fajta fogamzásgátlást a kutyáknál sem belsőleg alkalmazzák.

Csabi:

Imádtam a csajt, mindig nagyon szenvedélyesen estünk egymásnak. Az ágyon folyt az előjáték, meglehetősen beindulva, közben pedig valahogy a matrac szélére sodródtunk. A barátnőm megcsúszott, majdnem leesett a földre. Ez még nem lett volna nagy ügy, a baj ott kezdődött, hogy közben automatikusan belekapaszkodott az első dologba, ami a keze ügyébe akadt: az pedig az ágaskodó hímvesszőm volt. Utólag már sokat röhögtünk a sztorin, de akkor hosszú percekig képtelen voltam nevetni...

Hajni:

Egyszer kicsit többet ittam szex előtt. Mikor végeztünk, a fiú megkérdezte: "Jó volt?" Biztosítottam róla, hogy igen, aztán azzal a lendülettel kifutottam hányni... Szerencsére volt humorérzéke, így hiába volt ez az első együttlétünk, még sokáig jártunk együtt.

Andi:

Falat festettünk a férjemmel a frissen vett házunkban. Az összes bútorunk egy leharcolt matrac volt, amit hirtelen felindulásból használatba is vettünk. Csakhogy nem zárkóztunk be, így egyszer csak az apósom csoszogó lépteit hallottuk a folyosóról. A férjem egy takarófóliát húzott ránk hirtelen, hogy eltakarja a meztelenségünket. Apósnak viszonylag lassan esett le, hogy mi a szitu, de amikor rájött, a szemöldöke felszaladt a feje búbjára, és nagy komolyan csak ennyit mondott: "Na, látom, nagy munkában vagytok, akkor megyek is."

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.