hiba kibeszélő randizás Randevú
Az elfuserált kapcsolataimból lassan összegyűlik egy könyvre való történet, de képmutatás lenne azt állítani, hogy mindig és kizárólag a másik fél szerencsétlenkedésén bukott el a dolog, én pedig mindig mindent jól csináltam. Íme, a legfatálisabb hibák, amiket elkövettem a randizással töltött éveim alatt:

1. Be nem állt a szám

Viszonylag ritkán vagyok zavarban, de ha mégis előfordul, hajlamos vagyok a kontrollálatlan szófosásra. Utólag visszagondolva, fogalmam sincs, hogy bírtam szusszal azon az óminózus randin, amikor órákon keresztül, megállás nélkül nyomtam a sódert. Ő már azt is tudta, mi volt a jelem az oviban, és hogy állok a házasság kérdéséhez (jaj, Istenem, miért nem állított le valaki?), én pedig még azt sem, hogy ő hány éves. "Meglepő" módon nem nyílt több alkalmam ezt kideríteni.

2. Hamis képet festettem magamról

Nem volt szándékos... Csak egész egyszerűen pont olyan eseményeket emeltem ki az életemből, amelyek egymás mellé állítva, háttérinformáció nélkül, teljesen más embernek láttattak, mint amilyen valójában vagyok. Gondolkodás nélkül emíltettem meg, hogy van autóm, lakásom, és beszéltem a családom jól menő vállalkozásairól. Igazi budai újgazdag picsának tűntem. Éppen csak azt nem tudta, hogy a szüleim évekkel ezelőtt elhunytak, és örököltem, nem pedig a fenekem alá tolták azt, amim van.

Ez szintén csak utólag esett le, amikor felidéztem a randit, és megpróbáltam megfejteni, hogy vajon miért nem keresett a másik fél. Az ő nézőpontjából teljesen érthető volt, hogy soha többet nem akart látni.

3. Bevallottam, hogy nem szeretem az elektronikus zenét

Ez akár viccnek is tűnhet, de nem bírtam ki, hogy ne tegyem be ebbe a listába. Egyszer valaki azért nem akart velem többet randizni, mert szerinte vízválasztó, hogy a felek milyen zenét kedvelnek. Sőt, állítása szerint, neki ment már tönkre kapcsolata, mert ugyan a zene közös szeretete megvolt, de eltérő stílusokat kedveltek. Így jártam. Pedig nem is DJ volt a illető.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Dmitrii Kotin/Kotin Dmitrii

4. Elhitettem magammal, hogy én leszek a kivétel

Meglehetősen egyértelmű volt, hogy az emberem semmi mást nem csinál, csak skalpokat gyűjt, és kizárólag arra utazik, hogy minél több csajt megfektessen. Én ezt nem vettem, vagy nem akartam észrevenni, így naivan azt gondoltam, hogy tőlem majd biztosan többet akar. Nem akart.

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

5. Nem tudtam lazára venni

Annyira akartam, hogy működjön, annyira lelkes voltam, és annyira odavoltam érte, hogy végül megfojtottam. Mindig ráértem, mindig rögtön válaszoltam - pedig mindig elhatároztam, hogy nem fogok. Rosszabb esetben meg se vártam, hogy legyen mire válaszolni - írtam én! Nem sokat, csak úgy egy röpke 6500 karaktert. És talán, ha nem vittem volna a fürdőszobába is magammal a telefonomat, és nem estem volna minden alkalommal transzba egy szimpla sziától is, másképp alakult volna.

6. Pszichológust játszottam

Ebbe a hibába többször belefutottam. Szeretem meghallgatni az emberek problémáit, és állítólag jó meglátásokkal, tanácsokkal látom el őket. Előfordult, hogy annyira élveztem a bölcs tanácsadó szerepet, hogy partnerből terapeutává avanzsáltam. Segítettem neki rávilágítani, sőt megoldani problémákat. Ő meg tovább is állt... mert ugyan a filmekben a páciens gyakran beleszeret a pszichológuásba, ám az életben ez kevésbé jellemző.

7. Nem zártam le a múltat

Szerettem volna elfelejteni és elengedni az előző Nagy Szerelmet, de valójában nem zártam le. És amíg ezt nem tettem meg, halálra volt ítélve minden próbálkozás - bármennyire is azt gondoltam, hogy kész vagyok egy új kapcsolatra.

Nyitókép: Dreamstime

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.