Ha még JLo-t is megcsalják, mégis ki az, akit nem?

Teljesen meg voltam döbbenve, amikor tavaly olvastam egy hírt, amely szerint Jennifer Lopez szakított a vőlegényével, ugyanis az egykori baseball-sztár, Alex Rodriguez félrelépett. Azóta azon gondolkodom, hogy ha egy ilyen jó nőt megcsalnak, akkor ki az, akit nem?

Akit egyszer már megcsaltak, tudja, hogy onnantól kezdve, hogy megtörtént, már semmi nem lesz ugyanolyan, mint előtte. A megcsalás óriási pofon, ami rengeteg sebet hagy az ember lelkén. A legnehezebb feladat, hogy egy ekkora csalódás után újra higyjünk magunkban, és másokban, de ez amennyire egyszerűnek tűnik, annyira nehéz. Engem életem első nagy szerelme csalt meg, és totál hülyének nézett hónapokig. Van két dolog, amin azóta sem tudtam túl tenni magam. Az egyik, hogy miért nem tisztelt annyira, hogy elém áll, és elmondja az igazságot, a másik pedig az, hogy miért pont azzal lépett félre, akivel? Nem volt szebb nálam, nem volt jobb alakja, sőt... Neki mégis ő kellett. Ki érti ezt...

Jennifer Lopez a XXI. század egyik legszexibb ikonja. Azt gondolom, hogy ha egy ilyen gyönyörű, sikeres, és bombasztikus alakkal megáldott nő minden este mellettem hajtaná álomra a fejét, sosem engedném el a kezét, és pláne nem csalnám meg. Persze nagyon kis szelet az, amit mi látunk, hiszen lehet, hogy egy beképzelt hárpina, de abban biztos vagyok, hogy férfiak milliói fantáziálnak arról, milyen lehet az ágyban. De ha a tökéletes fenekű, gyönyörű JLo-t megcsalják, vajon tényleg van olyan nő, akit nem? Vagy a külső nem is számít annyira, mint gondolnánk?

Nem, nincs magyarázat a megcsalásra

A megcsalás ingoványos talaj, hisz mindenkinek mást jelent. Valaki szerint már a flörtölés sem fér bele, de akadnak olyanok is, akik szerint egy ártatlan csókban még nincs semmi. Azt gondolom, az égvilágon semmilyen mentség nincs a megcsalásra, és azt is elmondom, miért.

Először is, a megcsalás nem az ágyban kezdődik. A kiindulópont a hűtlen fél valamilyen hiányállapota, legyen az szex, törődés, vagy kalandvágy. Szerintem a megcsalás azokban a kapcsolatokban gyakori, ahol baj van a kommunikációval, és  a felek nem tudják egyértelműen elmondani a másiknak, mire van szükségük. Ebből adódik, hogy máshol, másban kezdjük el keresni azt, amit már a férjünktől, feleségünktől nem kapunk meg, pedig mindenkinek tartozunk annyival, hogy ŐSZINTÉN ELMONDJUK, MI JÁTSZÓDIK LE BENNÜNK.

Forrás: Shutterstock

 

A félrelépés szerintem nem gyengeség, hanem döntés. A gyengeség az, amikor az edzőm azt mondja, csináljak 10 burpeet, de én csak kettőt bírok. A megcsalás viszont azt jelenti, valami visszavonhatatlanul elromlott, és eszemben sincs ezt megjavítani. Egy lépés a különválás felé, és nem, nincs rá magyarázat! Nem kifogás, hogy sokat ittam, vagy, hogy amikor megcsaltalak épp rosszban voltunk, vagy a kedvencem, hogy nem bírtam a véremmel. Ilyen nincs!
Számomra a megcsalás azt jelenti, hogy a hűtlen félnek nem vagy elég fontos, nem tisztel eléggé, és semmi keresnivalótok egymás mellett. Nem számít, mit látott a másikban, a formás popsit, a szexi mosolyt, a kockás hasat, vagy épp a kalandot: ha valaki őszintén szereti a másikat, eszébe sem jut, hogy a háta mögött mással hemperegjen.

Aki hűtlen, az nem szó szerint ugyan, de megerőszakolja a másikat. Belegázol az érzelmi világába, a méltóságába, és összetöri az önbizalmát. A megcsalás a gyáva, tiszteletlen emberek sportja.  

Szóval Alex Rodriguez, ha igazak a pletykák, és megcsaltad JLo-t, ülj le, és gondold végig, mennyivel korrektebb lett volna őszintén a menyasszonyod elé állni, venni egy mély levegőt, és elmondani az igazat, mint most ország-világ előtt magyarázkodni, és ilyen szar helyzetbe hozni a nőt, akinek tavaly nyáron szemrebbenés nélkül azt mondtad volna az oltárnál, hogy igen...Az én szememben egy férfi van annyira tökös, hogy őszintén a nő arcába mondja, mi a helyzet. Minden más esetben költői túlzás férfinak nevezni az illetőt...És mielőtt megköveznétek, a nők esetében ugyanez a helyzet!

Ezek is érdekelhetnek