Rémálom randik, amik csak férfiakkal történhetnek meg

A női rémes randis sztorik után úgy gondoltam, megkérdezem a férfi barátaimat, ismerőseimet, hogy nekik sikerült-e már randevú borzasztóan. Bevallom, engem is meglepett, hogy szinte nem is kellett gondolkodniuk, és már pörögtek is a kínos sztorik.

Nőként azt gondolhatnák, egy férfi számára nem is létezik igazán rémes randi, pedig meglepő módon bizony nekik is van pár igen érdekes és kínos történetük. Nem, itt nem a „nyamnyogva falta a vacsorát" típusú sztorik lesznek. Bizony, mi nők is tudunk igen kellemetlen meglepetéseket és pillanatokat okozni a férfiaknak.

„A Tinderen kezdtem el beszélgetni egy helyes lánnyal. Csak az arcáról voltak fent képei, de írta, hogy egy picit meghízott, mert pajzsmirigy gondjai vannak. Jó fejnek tűnt, és a stílusa is bejött, én meg nem az a pasi vagyok, akit pár plusz kiló elriaszt. Szóval megírtam neki, hogy nem para. Másnap találkoztunk is, de hát a lányon nem pár kiló plusz volt, hanem vagy harminc. Nem akartam paraszt lenni, beültünk egy koktélra, beszélgettünk, de ő közben egyfolytában az orrát fújta, mert, hogy szénanáthája volt, vagy mi. Éreztem, hogy ebből menekülni kéne, erre ő bedobta, hogy a barátnői már várnak minket a kedvenc karaoke bárjukban. Én meg magamban, mi? Egy szó sem esett erről a beszélgetésünk alkalmával, nem is szeretek énekeli, meg hát első randin egyből bedobna a barátnői markába. No way! Mondtam, hogy ez nem fog összejönni, nem tudok már sokáig maradni, mert egy kulcsunk van a lakótársammal – ő elhagyta tegnap az övét –, és nemsokára végez a melóval. Szóval puszival elváltunk egymástól, másnap pedig megírtam neki kedvesen, hogy ebben több találka nincs" – Robi (27)

Forrás: Shutterstock

„Bevallom, most őszintén, hogy volt korábban, még fiatalabb koromban, hogy lányokkal csak azért találkoztam. Szóval el is jött hozzám a lány, én akkor olyan 22-23 lehettem. Gondoltam, megalapozom a dolgot, nyitottam is egy pezsgőt, iszogattunk, flörtölgettünk, aztán bele is kezdtünk a dologba, amikor ő hirtelen kiugrott alólam, és már hallottam is, ahogy a vécében kiadja a gyomrában lévő dolgokat. Egészen lelankadt a továbbiakban a figyelmem, de ő se igazán forszírozta a dolgokat. Kellemetlen volt ez mindkettőnknek" – Tomi (30)

„Oh, volt bizony szörnyű randim, de egy kiemelkedik mind közül. Azt tudni kell rólam, hogy 170 centi vagyok, ami engem férfiként sosem zavart, szerencsére sok alacsony hölgyemény van. A neten viszont – mint utóbb kiderült – sikerült ráakadnom egy min. 185 centis hölgyre. Persze egyikünk se kérdezte meg a másiktól, hogy milyen magas, azóta gyakorlatilag ezzel kezdek. Szóval érte mentem autóval, ő simán csak beült mellém, de már ott is érződött, hogy ez kellemetlen lesz. Amikor megérkeztünk a helyre, és kiszálltunk az autóból, már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi. Ha csak szexelni akartam volna, semmi gond, de férfiként szeretek én lenni a magasabb. De gondoltam magamban olyan jól elcsevegtünk, max. haverok leszünk, vagy szimplán csak beszélgetünk egy jót. Ő azonban nagyon feszélyezetten viselkedett, a második pohár bornál ki is bukott belőle a dolog. Szerinte én átvertem, ha megírom neki, hogy milyen kicsi vagyok, biztos, hogy nem pazarolja rám az idejét. Ez a stílus azért rosszul esett, sőt, egészen magamra is vettem. Tartottam magam, nem kezdtem el én is kellemetlenkedni, egyszerűen csak felálltam és annyival távoztam, hogy „Akkor nem is rabolom tovább a drága idődet". Ahogy kifelé jöttem a helyről letiltottam mindenhonnan. Igen, megsértett, de nem elsősorban azzal, amit, hanem ahogy mondta" – Vince (25)

Nyitókép: Shutterstock.com

Ezek is érdekelhetnek