szex kibeszélő felnőtt magazin orgazmus felnőtt tartalom kielégülés maszturbálás érzékeny
Valódi és megjátszott orgazmusok. Talán az utóbbiból találni többet? Természetesen most a nőkről beszélek. A kielégülés csodás tárházáról is írhatnék, de újfent egy másfajta megközelítéssel érkeztem. Azért léteznek fergeteges élvezetek is, no meg orgazmusok álomkivitelben, akárcsak Meg Ryan híres imitált kielégülése, ám én most egy baromira unalmas közösülésről fogok mesélni nektek.

Kielégülni lehet halkan, hangosan, üvöltve, némán, sírva és nevetve is. De, hogy miközben nagyban zajlik az aktus, kezében egy könyvet lapozva olvasson, kikérem magamnak. Ki hallott már ilyet? Hát én. Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki borzasztóan szerette a könyveket, és lehet, hogy a szexet sem vetette volna meg, ha egyszer az életben jól megdöngeti végre valaki. De Katinak nem jutott ki a jóból még hosszú évekig, így maradt az olvasmányainál, és az unalmas palijánál, aki képtelen volt rendesen kielégíteni azt a szegény lányt.

Kati testvérét is jól ismertem, aki egyszer egy közös borozás alkalmából mesélte, hogy a nővére annyira unja a szexet a pasijával, hogy kedvenc regényét olvassa, miközben az hátulról adagolja neki a kevésbé intellektuális tudományt. Nem akartam hinni a fülemnek, azt gondoltam, csak szívat a csaj, vagy az ital beszéltet vele badarságokat, de rá kellett jönnöm, hogy igazat mond, mert később Kati is megerősítette. Muszáj volt innom nekem is egy pohárral, hogy ezt valahogy megemésszem.

Forrás: Shutterstock

Mivel Kati és a húga egy lakásban éltek, a szingli tesó kénytelen volt olykor elviselni a szomszéd szobából átszűrődő hangokat is. Mondjuk itt a hangok, inkább tompa puffogások lehettek csupán, mert a vad kéjes sikolyok sorra elmaradtak. Egyszer, amikor túl nagy volt a csend odaát, belesett a kulcslyukon a leányzó és látja ám, hogy Kati hason fekve könyököl a bestseller felett, miközben a pasija rajta tornázik. Basszus, ezt még elképzelni is oltári gáz, nemhogy megélni.

És a legdurvább, hogy a fickót nem zavarta a dolog. Vagy csak lusta volt mást keresni. Olyat, aki mondjuk nem olvas közben, hanem ír. Na jó, a tréfát félretéve, nem igazán tudom elhinni, hogy lehet így szexelni. Főleg hosszútávon. Hogy lehet egy férfi annyira unalmas, hogy miközben megy a szex-action, beleolvassak a kedvenc regényembe?

Mondjuk, ha egy erotikus történetet lapozgatok, még csak-csak, de akkor már inkább a fantáziám. Az is elég piszkos ahhoz, hogy jól érezzem magam, ha már másképp nem megy. :-D

Általában ő volt alul és hason


Így ment ez még hosszú ideig. Ha engem kérdeztek, túl sokáig. Mindenesetre elég sokáig ahhoz, hogy Kati is baromira ráunjon a cseppet sem élvezetes együttlétekre. És szép lassan a könyvek is elfogytak. Történt aztán, hogy az edzésen, ahová Kati járt, szemet vetett rá az egyik kockás-hasú. A lány is egyre többet pislogott a fiú felé és azon tűnődött, vajon más is ilyen kockás lehet ott alul? Aztán egy este tovább maradtak a teremben mindketten, és valahogy összetalálkoztak az öltözőben. Szó, szót követett, kéz, kezet simogatott és hamarosan lekerült róluk minden.


Olyan heted hét országra szóló szeretkezést még nem látott a világ, amit akkor ők ketten összehoztak az edzés után. Volt ott torna rendesen, és izomláz is napokig. Katinak eszébe sem jutott könyvet venni a kezébe azóta. Legalábbis a szexhez semmiképpen. Egyértelmű, hogy a régi pasi repült a levesbe, és azóta már a lánynak is volt része orgazmusban, nem is akármilyenekben. Itt a vége, fuss el véle. Mert úgy a jó, ha a vége is jó, igaz? Aki nem hiszi, járjon utána.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.