áldás Átok szupererő érzékeny Szabó Ormándlaky Szintia érzékenység szuperérzékeny
A szuperhősök köztünk élnek! Talán a testvéred az, vagy a barátod, vagy lehet, hogy te magad. Itt vannak, figyelnek, és ha tudatában vannak erejüknek, akkor csodálatos dolgokat tudnak végrehajtani.

Ha viszont még nem jöttek rá, hogy miért is különböznek annyira a többi embertől, akkor nagy valószínűséggel depressziósok lesznek, és csak sodorja őket az élet, amiben sehogy sem találják a helyük. Az emberiség 20%-a szuperérzékeny! Ez egy olyan szupererő, amivel ha jól élnek, hatalmas áldás lehet, de ha rosszul, akkor egy borzasztó átok.

Ők azok, akik kívülről hiszti gépnek tűnnek, mert nem mindegy nekik, hogy melyik pulcsit veszik fel, hiszen az egyik szúr, a másiktól meg viszket a nyakuk. Ők azok, akik hihetetlenül antiszociálisak tudnak lenni, és ha mégis elkeverednek egy buliba, azt is elrontják, mert nem bírják elviselni az üvöltő zenét és a beszélgetést egyszerre.

Kávét nem isznak, csak maté teát, és a munkahelyen is minden bemutató alól kihúzzák magukat. Ha randira hívnád valamelyiküket, meg se próbáld moziba vinni, mert biztosan akkor lesz valami halaszthatatlan elintéznivalója!

Tehát ők a rigolyás 20 évesek, az antiszociális 40-esek és 0-100 évig bárki, aki csak nagyon nehezen találja meg a helyét a rohanó világban. Nemes egyszerűséggel azért, mert képtelen rohanni. Az ilyen ember eléggé meg tudja nehezíteni a környezete életét, de higgyétek el, hogy neki sokkal nehezebb!

Hiszen a szuperérzékeny ember mindent sokkal intenzívebben él meg. A legkisebb frontot is megérzi. Érzi a körülötte lévő emberek stresszét, amit tényleg nem tud máshogy kikerülni, minthogy nem megy emberek közé.

Ma valamiért nagyon szeretjük elnyomni a gondolatainkat, ezért mindenhol zene szól, ahol az emberek zizegnek és beszélnek. Ezt egy hiperérzékeny úgy éli meg, mintha minden hang külön-külön egyre hangosabb lenne, míg végül semmit nem ért az egészből, csak egy nagy hangzavart hall. Nyilván mindenki menekülne onnan.

Forrás: Shutterstock

Mit tegyél, ha te is ilyen ember vagy?

Ha ennek az "adottságnak" az okaival és következményeivel nem vagy tisztában, elég hamar el lehet jutni a totál elszigetelődésig. Szóval, miért vagy ilyen? A legfontosabb dolog, amit tudnod kell, hogy így születtél. Ez nem egy átvett, eltanult viselkedésforma. Nem apád izolációja hagyta rajtad a bélyegét. Nem anyád szorongása él tovább benned. Te 0 éves korodtól ilyen vagy, és ilyen is maradsz 100 éves korodig. Azt gondolom, hogy ez az első, amit tudatosítanod kell magadban.

A másik nagyon fontos tényező, hogy ez nem lelki, hanem idegrendszeri eredetű. Én gyakran hívom magam rózsaszín lelkűnek, de tisztában vagyok azzal, hogy az idegrendszerem az, ami sokkal érzékenyebb. Hiszen tudok én határozott, odamondós lenni, míg be nem zárnak egy gyárba a kattogó gépek közé. Ha ezt tudod, akkor azt gondolom, hogy egyből jön is a megoldás.

Sokkal jobban kell vigyáznod magadra!

A szuperérzékenyek a legjobb barátok. A legempatikusabbak, a legmegértőbbek. Ők tudnak a leghamarabb ráhangolódni a másik emberre. Jóval hamarabb tudnak figyelmeztetni a közelgő veszélyre. Kár, hogy ritkán hallgatják meg őket.

Mivel sokkal több információt vesznek fel, mint a többi ember, hamarabb látják meg az összefüggéseket. A szuperérzékenyek problémamegoldók, kitartóak és tudatosak. Hatalmas fantáziájuk van, és nagyon kreatívak.

Ezek alapján elmondhatjuk, hogy nagyon fontos részét képezik az emberiségnek. Tehát ha te is közéjük tartozol, ne csüggedj, hanem használd a szupererődet, és kérlek, vigyázz magadra!

Laky Szintia

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.