Pszt! Kifaggattam a barátnőimet, hogy mi volt a csúcsorgazmusuk (18+)

Mindenki tudja, hogy mi nők nem pironkodunk, ha ki szeretnénk beszélni a szexuális életünket, persze csak akkor, ha igazán jó barátnőkkel vagyunk körbevéve. Az én kedveskéim sem fogalmaztak virágnyelven, amikor feltettem nekik a kérdést, a közelmúltban hogyan éltek át csúcsorgazmust.

Négy barátnőmet kérdeztem meg külön-külön, hogy az elmúlt egy évben miként éltek át csúcsorgazmust. A nevüket nem írom le, de az életkorukat igen, és én is megosztom az enyémet, de elrejtem a többiek közé, így összesen 5 különböző orgazmus tippet kapsz, amit akár sorban ki is próbálhatsz az ünnepek nyugalma alatt a pároddal, hátha valamelyik módszer neked is hatalmas gyönyört okoz.

A cikk nem véletlenül felnőtt tartalomként szerepel, mert itt bizony minden ki lesz mondva, így csak akkor olvass tovább, ha nyitott vagy! Én szóltam.  

„Külföldön kellett dolgoznia két hetet, és az utolsó hét napban már minden este ment a szexchat, de megbeszéltük, hogy egyikünk se fog orgazmusig masztizni. Emiatt annyi szexuális energia gyűlt fel bennünk, hogy kábé már az ajtóban egymásnak estünk. El se jutottunk az ágyig, a konyhában a falnak döntött és úgy hatolt belém. Ezt a pózt egyébként is kedvelem, akkor pedig annyira be voltam gerjedve, hogy szinte remegtem a vágytól. Aztán éreztem, hogy lassít, talán helyet akart váltani, de én hangosan felsikítottam, hogy csinálja tovább, amit ő persze értett, még erősebben kezdett döfködni, amitől akkor orgazmusom lett, hogy meg kellett tartania, mert majdnem összeestem. Jesszus, még most is felizgat a gondolata" – 31 éves.

„Én inkább este szeretek szeretkezni, de a pasim hajnali madár. Egyik reggel arra ébredtem, hogy mögöttem fekszik és a farka kőkemény. Egy kis popó dörgöléssel jeleztem némán, hogy nyitott vagyok a dologra, ő pedig úgy hatolt belém, hogy én még szinte teljesen száraz voltam – hiszen akkor ébredtem. Olyan volt, mintha a szüzességemet venné el, lassan, hatalmas nyögések közepette. Éreztem, hogy ez mennyire izgatja őt, ami engem is teljesen felhúzott. Pár perccel később már én voltam felül, neki háttal, és úgy lovagoltam, érezve, hogy mennyire kitölt... és akkor már tudtam, hogy hatalmas csúcs felé tartok, elkezdtem csak magamra figyelni, és akkor hirtelen megtörtént: egyszerre mentünk el, mivel ismer, és tudja, hogy mikor tartok az orgazmus felé, így ő se tartotta vissza" – 29 éves

Forrás: Shutterstock

„Sosem volt hüvelyi orgazmusom, így én mindig csiklóizgatással jutok el a csúcsra. Aktus közben vagy én, vagy a szerelmem játszik a csiklómmal, de rendszeresen hagyom, hogy a nyelvével kényeztessen. Fáradtabb hetünk volt, kevés és gyors szexekkel, de hétvégén este nekem esett. Ledobott az ágyra úgy, hogy a lábam leért a földre, és elém térdelt. A nyelvével és az ujjaival is bennem volt, mindenemben, ha érted. Nem tudom, meddig csinálta. Fokozatosan, egyre erősebben éreztem, hogy ooo, itt bizony egy hatalmas élvezés jön, ami még élvezetesebbé tette az egészet. Aztán jött, jesszusom, mekkora orgazmus. Akkorát ordítottam, hogy szerintem a szomszédok azt hitték, épp ölnek. Majd utána elbőgtem magam, ő átölelt, és hosszú percekig úgy tartott. Sosem fogom elfelejteni" – 35 éves.

„A kedvesemmel nem rég döntöttük el, hogy elkezdünk élesben is próbálkozni, szóval nálunk már pár hete tart a baba projekt. Amikor először voltunk együtt védekezés nélkül, annyira beindultam a gondolattól, hogy belém fog lövelni, és emiatt egy pillanatig sem kell aggódnom, a fürdőbe rohannom vagy utána napokig figyelni a testem jelzéseit, hogy körülbelül a behatolást követő második percben el is élveztem, majd nem sokkal később mégegyszer. Nem azt mondom, hogy ezek voltak életem legnagyobb orgazmusai, de az egészen biztos, hogy a legédesebbek és a legnagyszerűbb érzéssel fűszerezettebbek" – 29 éves.

„Mi szeretjük a szexjátékokat, van is pár a szekrényben. Annál a bizonyos csúcsorgazmusomnál ő bennem volt misszionárius pózban, de nem dőlt rám, mert közben egy vibrátorral a csiklómat ingerelte. Lassan, hosszan csinálta, és időnként leállt, amitől az egész csak még izgatóbb lett. Fél óra telhetett el kábé, amikor begyorsított, és így iszonyatos orgazmusom lett. Wow! Imádtam!" – 32 éves.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

 Nyitókép: Shutterstock.com

Ezek is érdekelhetnek