Le az életképtelen Disney hercegnőkkel és elő a horror sztorikkal! (18+)

horror felnőtt mesék magazin disney mesék Disney hercegnő
Mondd, hogy nem csak engem idegesítenek az életképtelen, áldozattípusú Disney hercegnők, akik némán tűrnek és alázatosan szenvednek, míg végül jólelkűségük elnyeri jutalmát. Erre mondják, hogy ilyen is csak a mesékben fordul elő.

Nem, engem nem az zavar ezekben a történetekben, hogy eltanulják a bennük látott mintákat a kislányok – a gyerek sem hülyék, átlátnak a szitán. Ami engem bosszant, hogy akárhányszor is nézem meg őket, sosem az történik, aminek kellene. Vigyázat, egy igazi horror rajongó képzelgései következnek!

A Disney hercegnők lehetnének a legbrutálisabb horror filmszereplők

Ott van Hófehérke, aki ha kicsit is rafináltabb, látta volna, hogy apja halálához bizony mostohaanyjának is köze van, de minimum él a gyanúval. Ezután a királyhoz hű maradt tanácsnokokkal és katonákkal közösen tőrbe csalja a gonosz királynőt, akár koholt vádakkal, és kivégezteti, majd átveszi a hatalmat. A durvább változatban apja halálos ágyától egyenesen az újdonsült királynő hálótermébe vezet az útja, és egy tőrrel szíven szúrja, majd ráfogja egy szolgálóra.

Forrás: Shutterstock

Ám még ennél is véresebb lehetne Hamupipőke sztorija. Adott egy lány, aki elveszíti édesanyját, majd apja újraházasodásával kap egy gonosz mostohát és két undok nővért. Apja nem sokkal az esküvő után meghal, Hamupipőke pedig cseléd lesz a saját házában. Rendben, hogy a kislány fél és tehetetlennek érzi magát, de később idősebb lesz, jobban átlátja azt, hogy mi is történt a múltban. Nem beszélhetünk igazi fogvatartásról, mivel nem kap minimális odafigyelést, kedvességet, megbecsülést sem, gyakorlatilag rabszolgaként tartják. Képtelenség, hogy ilyen élet mellett ő énekelve ébred reggelente. Az életben megvárta volna a megfelelő alkalmat, és mosolyogva szolgálja fel a három életét megnyomorító nőnek a mérgezett teát reggel, vagy éjjel, szobáról szobára járva fojtja meg őket álmukban.

Aranyhaj sem vágyott volna annyira a külvilágra, hiszen számára teljességgel ismeretlen, emiatt pedig fenyegető volt. Talán kislány korában a gyermeki kíváncsiságtól hajtva próbált volna kijutni a toronyból az egyetlen ablakon át, ami feltehetően halálával végződött volna. Ám, ha túl is élte volna a gyerekkorát, abban az elszigeteltségben, jövőkép nélkül depresszióba zuhan és nagy valószínűséggel öngyilkos lesz. Egy másik forgatókönyv szerint hellyel-közzel épelméjű marad, de egészen biztosan nem kér segítséget egy idegentől, aki bemászik hozzá. Helyette inkább fogságba ejti, a szexrabszolgájává teszi, megkínozza, vagy szimplán csak megöli és a hulláját elrejti, majd néha együtt alszik vele.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.