időtöltés undorító gyűjtés Zavada Janka hobbi
Hobbija mindenkinek van. Viszont amilyen különbözőek vagyunk, annyira különbözőek a hobbijaink is. Összegyűjtöttem pár igazán bizarr példát: vannak köztük viccesek, de vannak igazán undik is. És természetesen van olyan hobbi, amitől felrobban az agyad.

Jó utat, Macikám!

Avagy küldd világkörüli útra a plüss állatodat! Eléggé érdekes gondolkodásra vall, ha valaki úgy elégíti ki utazási vágyait, hogy saját maga helyett egyik kedvenc plüss játékát küldi el különböző kalandokra. Ami egyébként nem kis költségekkel jár. A folyamat viszont igazán egyszerű. Csak fel kell menni a ToyVoyagershonlapjára, regisztrálni, és követni a lépéseket. Lehetsz küldő, és lehetsz akár fogadó is - vagy épp mindkettő. Tőled függ.

Miután útnak eresztetted a teddy mackódat, kapni fogsz róla képeket és sztori leírást, mikor hol járt. Ha szeretnéd visszakapni, csak írsz a családnak, akik ideiglenesen befogadták, hogy ideje hazaküldeni a kis vándorlót. Annyira abszurd ez a hobbi, hogy majdnem elgondolkoztam rajta, talán belevágok!

Forrás: Shutterstock

Baggists - avagy gyűjtsünk a repülőkről hányós zacsit...

Először nem akartam hinni a szememnek. Ki az, aki nekiáll azokat a zacskókat gyűjteni, melyeket hányás esetére tesznek ki repülőkön? Ki az, akinek ilyen egyáltalán eszébe jut? Ha hiszitek, ha nem, sokkal nagyobb tábora van ennek a hobbinak, mint gondolnánk. Az elsők között, aki ezt a hobbit elkezdte, egy szingapúri férfit tartanak. Gyűjteménye mostanra hatalmasnak számít.

388 db zacsi díszeleg ebben a szokásosnak egyáltalán nem mondható kollekcióban, amit 186 különböző légitársaság gépeiről szerzett meg. Még külön fórumok is léteznek, ahol az elvetemültebb gyűjtők cserélgetik a zacskókat, vagy vásárolhatnak ritka és egyedinek számító darabokat. 2016-ban még a Wall Street Journal is lehozott róluk egy cikket. Úgyhogy kérem, ennek a fele se tréfa!

Ecstasy gyűjtés - csak mert olyan szép!

Be kell vallanom, ez a kedvencem. Annyira elképesztő és pofátlan a történet, hogy elképedve nevetek rajta azóta is. 2009-ben egy furcsa bejelentés érkezett egy holland rendőrségre. A károsult állítása szerint betörés történt, és eltulajdonították az igencsak értékes ecstasy gyűjteményét. A bejelentést felvevő rendőr először nem akart hinni a fülének, azt hitte, valaki csak szórakozik vele. A férfi azonban továbbra is kitartott állítása mellett. Szám szerint 2400 db érmetartóban tárolt ecstasy tablettának kelt lába.

A kérdésre, hogy miért gyűjt valaki olyan dolgokat, ami illegális, csak annyit mondott: a szép színük és a különféle mintájuk miatt. Megesküdött, hogy ő sosem használta ezeket a tudatmódosító szereket. A lopást pedig azért jelentette, mert több mérgező darab is volt a gyűjteményben.

Forrás: Shutterstock

A ráadás! Figyelem, undi veszély!

Köldökszösz gyűjtés

Egy bizonyos ausztrál férfi, Graham Barker, 1984 óta gyűjti a saját köldökszöszeit. Jelenleg 22,1 grammnál jár. Egy befőttes üvegben tárolja féltett kincsét, amihez folyamatosan adagolja az újonnan keletkező kis szöszöket. Csupán egy kérdés fogalmazódik meg bennem: MIÉRT?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.