Férfivélemény: Pasiként sokkal nehezebb jó szeretőnek lenni!

A nők szexuális forradalma kicsinálta a férfiak szexualitását. Kicsit sarkítottan ugyan, de ez a valóság.

Az, hogy a nőknek is jó legyen a szex, régen nem volt szempont. Ez csak elhanyagolható extra volt, ami néha összejött. Nem is hallottak ilyen alap anatómiai dolgokról, mint a csikló. Sőt, ugye bizonyos népeknél körülmetéléssel el is távolították azokat a részeket, ami hozzájuttathatta a nőket az orgazmushoz. Mert abból csak a baj van, ha ők is élvezik a szexet. A végén még hűtlenek lesznek, és akkor hogyan lehetne biztos abban a férfi, hogy övé a gyerekük?

Úgyhogy inkább fájjon nekik. Az a biztos...

Tehát a pasik nem is nagyon izgatták magukat amiatt, hogy milyen a teljesítményük az ágyban - ha sikerült utódot nemzeni, akkor egyértelműen igazi király csávónak tarthatták magukat. De aztán a dolgok megváltoztak. A nők is egyre több jogot harcoltak ki maguknak, többek között azt is, hogy ők is élvezhessék a szexet. Sőt, tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy ők sokkal többször, többféleképpen tudják élvezni, mint mi, és még annyi pihenőre sincs szükségük...

Ráadásul az is kiderült, hogy náluk azért kevesebb dolog tud annyira rosszul működni, hogy az komolyan szabotálja az együttlétet. Ha nincsenek annyira beindulva, az sem szab gátat annak, hogy elkezdődjön valami, közben behozhatják a "lemaradást". Az sem gond, ha gyorsan a csúcsra jutnak (sőőőt), és az intim méreteik miatt sem kell igazán aggódniuk. Szóval, a pasiknak sokkal jobban oda kell tenniük magukat, mint azt eddig gondolták - nem olyan egyszerű ám jó szeretőnek lenni!

Az a baj, hogy sokan nemcsak azoknak az elvárásoknak akarnak megfelelni, amit a párjuk támaszt feléjük, hanem mindnek, ami a világból ömlik ránk. Mert amiről eddig a nők hallgattak, arról már bátran mernek beszélni. Sok nő hangosan méltatja, vagy épp becsmérli a volt partnereit, cikkek születnek a legnagyobb bakikról és a legjobb élményekről.

A férfiak hirtelen mivel találták szembe magukat? A nőknek egy csomóféle orgazmusuk lehet!

Forrás: Shutterstock

Ebből neked hányat sikerült már elérni? Elég nagy vagy ott, ahol annak kell lenni? Elég kitartó vagy? Bármikor azonnal készen állsz a harcra? Jó a technikád? Elég időt szántál az előjátékra? Vagy túl sokat? Hol van a G-pont? Sorozatos orgazmus? Káma-szútrát fejből vágod?

A macsó hímek, akik egó kérdést csinálnak a szexből, azért akarnak jól teljesíteni, mert ezzel bizonyíthatják, hogy igazi férfiak, akik minden nőt nagyon... Akiket nem ez vezérel, hanem érzelmesebbek, és fontos nekik a partnerük, azok meg ezért akarnak nagyot villantani. Mert ők mindent meg akarnak adni. Szóval, így vagy úgy de a legtöbb pasira akár teherként is nehezedhet az, hogy az ágyban teljesíteni kell.

Ezzel pedig kezdetét veszi egy folyamatos szorongás, ami akár önbeteljesítő jóslatként is szétcseszhet mindent. Hiszen a szexnek pont a felszabadultságról, a kiteljesedésről, a kölcsönösségről, az élvezetről kellene szólnia. Görcsösen, feszülten belevágni ebbe kábé olyan, mint egy temetés után beülni egy stand up műsorra. Csekély az esélye annak, hogy jól fogod érezni magad.

Arról nem is beszélve, hogy a pornó, ami jelenleg a legnagyobb nyíltsággal mutatja be a szexualitást, mennyire téves képet fest arról, hogy hogyan is néz ki egy aktus. Itt a nők azonnal be vannak indulva, minden pozícióban visítoznak a gyönyörtől, a pasik hatalmas farkú kúrógépek, akik non stop képesek akármennyi nőt boldoggá tenni.

Ilyen mezőnyben te csak vesztes lehetsz. És akik ezek alapján építik fel a saját szexualitásukat, azok képesek elhinni, hogy a szex egy maraton, ahol ha elég sokáig döfködsz, akkor végül csak a célba lökdösöd a másikat...

Jó, hogy eljutottunk odáig, hogy a nők is meg akarják kapni azt, ami nekik jár, viszont ezzel egy új probléma ütötte fel a fejét: sok pasi elbizonytalanodott, hogy ő képes-e ezt megadni. Itt jönnek elő - az egyébként fizikailag teljesen rendben lévő férfiaknál - a merevedési problémák, a korai magömlés, az orgazmusképtelenség. A férfiak is lehetnek bizonytalanok - és talán ez nálunk sokkal szembetűnőbb is.

Ahogy megértettük, hogy a nők szexualitása egy összetett dolog, úgy azt is el kell fogadnunk, hogy a férfiak sem olyan egyszerűek ebben a témában, mint egy faék. Nem mindig a szexre gondolnak, nem állnak készen folyamatosan, minden körülmények között. És akkor teljesítenek a legjobban, ha nem nyomásként élik meg azt, hogy teljesíteni kell.

A tökéletes szex miatti kényszer képtelenné tesz egy nem tökéletes, de valódi, élvezetes szexre. És még mielőtt valaki félreértené, ez nem a nők hibája. Nem is a férfiaké. Az egész társadalmunké, azért, ahogy a szexre tekintünk. Versenypálya lett, célokkal és strigulákkal, két szerelmes ember egyesülése helyett.

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?