Pedofilok nem léteznek - szórd tele gyerekfotókkal a netet! (Pfff...)

Elegem van abból, hogy ilyen-olyan szakemberek, újságírók, pszichológusok - sőt, még jogászok is - folyton figyelmeztetgetik az embert, hogy mit ne tegyen az interneten.
Ne csináld ezt, ne csináld azt!

Vigyázat, ez a cikk nagy mennyiségű iróniát tartalmaz! Csak az olvasson tovább, aki ezt képes értelmezni! ;-)

 Hülyeség, hiszen teljesen egyértelmű, hogy rossz dolgok mindig csak másokkal történnek. És mivel ez így van, nyugodtan posztolhatsz annyi és olyan képet a gyerekedről, amilyet csak akarsz. Hiszen a te gyereked, nehogy már más döntse el, hogy megoszthatod-e az egész világgal, mennyire cuki!

Olyankor is végtelenül aranyos, amikor letolt nadrággal ül a bilin, vagy épp pofára esik a sárban. Meg akkor is, amikor kipirosodott arccal bömböl, mert leesett a fagyija, vagy a gatyájánál fogva lóg a kerítésről. Nincs olyan életkor és olyan drámai élethelyzet, amiben ne lenne zabálnivalóan édes. Mindenkinek látnia kell, ezért az összes fellelhető fórumon - Facebookon, Instán, Twitteren - oszd meg vagy százszor!

Persze arra azért figyelj, hogy te csak olyan képeken szerepelj, amire előtte ráküldted a létező összes szűrőt és menő filtert, és csakis valami szuper háttér előtt pózolsz! Ha úgy alakul, hogy a vasárnapi ebédnél anyukád készít rólad egy képet, amin éppen zsírglóriával a szád körül körömpörköltet eszel, figyelmeztesd a jogaidra és az emberi méltóságra! Nehogy már megossza!

Az unokáról? Róla lehet, mert ő egy tünemény ilyen maszatos szájjal. Ha majd csúfolják ezért a suliban, vagy mém lesz belőle az interneten, akkor elmagyarázhatod neki, hogy az emberek hülyék és gonoszak. Mondjuk, neki ettől még rossz lesz, de az már az ő baja, nem igaz?

Forrás: Shutterstock

Három éve egy osztrák lány feljelentette a saját szüleit, mert azok nem voltak hajlandóak törölni az oldalukról a róla készült, számára kínos fotókat. Még otthonról is azonnal elköltözött emiatt, ahogy betöltötte a 18-at. Ilyen világot élünk! A neten is csak azok dumálnak arról, hogy nem szabad mindenféle információt megadni az életedről, akiknek titkolnivalójuk van.

Neked nincsenek titkaid, nyílt és egyenes ember vagy, így hát ott szerepel az oldaladon, hogy a te csodálatos gyereked melyik iskolából milyen szuper bizonyítványt hozott haza. Lefotóztad az épület előtt is, ahova különórára jár, kezében a hegedűvel vagy balettcipőkkel. Ott egy poszt arról is, hogy milyen jól áll neki az új jégkorong szerelés. Azt sem titkolod el, hogy melyik a kedvenc csokija, és hogy imádja a vajas-lekváros kenyeret.

Aztán egy nap a gyerek majd azzal állít haza, hogy azért késett, mert megszólította őt az utcán egy idegen - de szerinte nem volt az, hiszen mindent tudott róla. Úgy gondolta, csakis a család ismerőse lehet, és ettek együtt egy fagyit. Ilyenkor a legjobb, ha azonnal letolod a gyerkőcöt, majd írsz egy felháborodott posztot, és minden elérhető helyen megosztod.

Az, hogy a neten csorgó nyálú pedofilok szinte válogatás nélkül töltenek le képeket gyerekekről, pont olyan fantazmagória, mint a chemtrail! Igazából csak az amerikai krimikben vannak ilyen aberrált állatok, de őket is mindig elkapják. Kár lenne emiatt nem megosztani a világgal, hogy milyen cuki a kislányod a fodros fürdőruhájában, és milyen vagány a fiad kigombolt ingben a bicajon. Mégis, ki hiszi azt el, hogy ezek a félresikerült flótások olyan képeket is letöltenek, amin rendesen felöltöztetett gyerekek vannak?

Azt meg, hogy mit csinál, miközben ezeket a képeket nézegeti, még senki sem látta, nem is kell foglalkozni vele. Nem, ilyesmire nem kell gondolnod, amikor nemcsak az ismerősökkel és a családoddal osztod meg az imádott gyermeked fényképeit, hanem büszkén mutogatod az egész netuniverzumnak.

Te csak posztolj nyugodtan, biztonságban vagy! Mert a rossz dolgok mindig másokkal történnek.

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek