Egy influenszer, aki hitelesen beszél az egészséges testképről.

A mai világban futótűzként tarol a következő kifejezés: body confidence. Nők ezrei buzdítanak arra, hogy fogadjam el a testem úgy, ahogy azt megteremtették.

Teszik ezt csodaszép sminkben, ami eltakarja minden apró bőrhibájukat. Teszik ezt tökéletesen beállított pózban - de csakis olyanban, ami kihangsúlyozza, milyen szupervékony derekuk van. Amúgy nekem is az, csak gondoltam, elfedem néhány kilóval...

Nehéz valós, hihető, valóban önszeretetre tanító influenszert találni, pedig az internet padlása roskadozik a megmondó és magamutogató csajoktól.

Miután rádöbbentem, hogy az önértékelésemet erősen rombolja a média, gyorsan, fejest ugorva vetettem bele magam a hasthagek tengerébe, hogy igazi inspirációt találhassak. Ennek már majdnem három éve, és szeretném bemutatni nektek azt a lányt, akiben a három évem alatt egyszer sem csalódtam:Chessie King.Az angol lány Instagram profilja abban a pillanatban fogott meg, amikor szinte a legaljára legörgetve megtaláltam ezt a fotót.

Hasonló képeket nem túl gyakran lát az ember, hiszen ki az, aki kirakja a hasát? Ráadásul még csak nem is kockás! Pont ez a lényege. Chessie ezzel a képpel, illetve a természetes emberi oldalának megmutatásával tett szert egy újabb követőre: rám. Rám, aki bár elmegy edzeni, de azt sajnos nem posztolja ki. Rám, aki amúgy imád enni, és nemcsak a "hizlaló", de a nagyon-nagyon egészséges ételeket is ugyanolyan rajongással eszi meg, mint a túró rudit.

Azt tudni kell, hogy a lány nemcsak merész, de humoros is. Képes a saját rosszul kiválasztott ruhájában, bikinijében pózolni, nevetni azon, hogy mennyire nem áll jól neki, és akár táncolni is a tükör előtt - mert a jókedv mindig egy jó dolog!

Őszintén vall a bőrproblémáiról is, mindenféle filter nélkül. Ahogy őszintén beszél az étellel való kapcsolatáról is, mely az utóbbi években vált egészségessé. Nincs ámítás, nincs felesleges reklám, nem akar eladni sem fogfehérítést, sem fogyasztószereket. Egyszerűen megtanít minket - lányokat, nőket - arra, hogy hogyan szeressük a testünket elvárások és megfelelési kényszer nélkül.

Két és fél év alatt Chessie nemcsak az Instagramon lett "nagyobb", de az én szememben is sokat nőtt. Egyidősek vagyunk, így amikor rátaláltam, mintha csak az én gondjaimat vesézte volna ki. Attól eltekintve, hogy teljesen más múlttal rendelkezünk, ez a lány tudott valamit adni, amit más nem: az elfogadást. Elfogadtam, hogy nem lesz világháború, ha szétmegy az anyag a farmeromon a combjaim között. Nem leszek kevesebb azért, mert épp négy pattanás talált magának helyet az arcomon. Nem vagyok egyedül azzal, hogy edzés után az arcom bordó színben játszik, és az egész fejem merő izzadság.

Buzdítanék minden itthoni influenszert, hogy mutassa meg a nem szétfilterezett oldalát is, példát mutatva ezzel azoknak a fiataloknak, akik azt hiszik, nem elég szépek.

Mert összeér a combjuk, mert épp nem gyönyörűen tiszta az arcbőrük, és mert nem áll jól rajtuk minden ruha. Kérem a valóságot, kérem az egyediséget, de legfőképpen kérem azt, hogy ne legyen szégyenteljes egy nem jól beállított fotó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My #bestnine2018 ... what a year ✨⭐️

C H E S S I E K I N G (@chessiekingg) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek