Intim játékszer: Nem akarok műanyagot az ágyunkba!

A mai világban szerencsére a szexualitás teljes mértékben szabadon szárnyal, és ha akarjuk, különféle játékszerekkel is feldobhatjuk az együttléteket.

Van, akit izgat, sőt, szereti, ha van egy kis "házi barát", ami fokozza az élményt. De vannak olyanok is, akiket kifejezetten frusztrál még a játékszerek gondolata is. Julcsi is így állt hozzá, mikor Tamás előállt az ötletével.

- Tamás, hányszor mondtam neked, hogy engem egyáltalán nem hoznak lázba ezek az izék, amiket te olyan izgatónak találsz? Nekem tökéletesen kielégítő a szexuális életünk ezek nélkül is, nem érzem szükségét semmi kiegészítésnek. Nehogy már egy darab műanyag legyen az ágyunkban!

- Tudom drágám, de válaszolj nekem egy kérdésre: ha a jót még jobbá tehetjük, akkor miért is ne dobnánk fel még jobban a szexet? Nekem is nagyon jó veled, minden pillanatát élvezem. Viszont szívesen kipróbálnám, mit tudunk még kihozni egymásból. Jó lenne fokozni vagy tovább nyújtani az együttléteket - ezért gondoltam, megleplek ezzel az eszközzel. Tizenkét éve vagyunk együtt, szeretném, ha nem válna megszokássá, rutinszerűvé a szex! Azt akarom, hogy minden egyes alkalomra úgy emlékezzünk vissza, hogy ez volt a legjobb!

- Nem kellett volna erre költened, felesleges pénzkidobás volt...

- Jól van, nem vitatkozom. Majd visszatérünk erre a témára akkor, ha egyszer hajlandó leszel kipróbálni azt, amit látatlanban utálsz.

Hetek teltek el, a játék pedig egy szekrény fiókjában várta, hogy használatba vegyék. Julcsinak többször eszébe jutott a dolog, olvasott is pár cikket arról, hogy miért jó vagy nem jó a szexuális segédeszközök használata.

Aztán lassacskán azon kapta magát, hogy izgalommal teli kíváncsisággal gondol erre a lehetséges újdonságra - és úgy döntött, este kipróbálja. Elővette a fiókból, elemet rakott bele, és bedugta a párna alá. Amikor Tamás hazaért, huncut mosollyal behívta a hálóba, elővette az új szerzeményt, és kérte, hogy azzal kényeztesse.

Forrás: Shutterstock

 

Először kicsit megijedt az idegen érintéstől, de aztán lassacskán egyre jobban ellazult - és olyan élményben volt része, hogy maga is meglepődött. Aztán ahogy kitisztultak a gondolatai, hirtelen rosszul érezte magát: bűntudata volt, mintha megcsalta volna a párját, hiszen nem közvetlen Tamás juttatta csúcsra, és ezzel a ténnyel nem tudott mit kezdeni.

- Olyan érzés volt, mintha megcsaltalak volna... Vagy, mintha két pasival lettem volna egyszerre.

- Szívem, ne engedd, hogy ilyen gondolatok férkőzzenek a fejedbe! Hiszen ez az egész az én ötletem volt, én ragaszkodtam hozzá, mert engem boldoggá tesz. Öröm volt látni, ahogy élvezed a játékot, és engem őrjítően felcsigázott a látvány. Tudod, mi, férfiak inkább a vizualitás hatására pörgünk fel. Büszke lehetsz magadra, hogy minden félelmed ellenére nyitottan tudtál hozzáállni a vágyaimhoz, és arra is, hogy ennyire el tudtad magad engedni.

A szexuális játékszerek kétélű fegyverek:

Pozitívan is hathatnak egy pár intim ételére, hiszen egy-egy eszköz segítségével olyan élményekben lehet részük, amelyekben talán soha korábban. Az ismeretlen vizeken való evezés pedig erősítheti a felek közti kapcsot, mélyítheti az összetartozás, a bizalom érzését.

Ám ez csak abban az esetben igaz, ha mindenki önszántából vesz részt ezekben a különleges játékokban. Ha valakit megfelelési kényszer hajt, vagy az egyedülléttől való félelem, akkor nagy eséllyel nem ugyanaz lesz a végeredmény. Éppen ezért a szexuális játékok kipróbálása előtt érdemes magunknak feltenni a kérdést: mi az én motivációm ebben a helyzetben?

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?