7+1 gusztustalan munka, amit tutira nem végeznél!

Én is voltam már szorult helyzetben, és volt, amikor azt gondoltam: bármit elvállalok, csak adjatok munkát! A wc pucolást itthon is elvégzem, az nem nagy mutatvány egy irodaházban. De korántsem ez a leggusztustalanabb meló a világon.

Mikor gusztustalanságokról, veszélyről meg melókról beszélünk, egyesek mindig fennhangon azt mondják: "De van az a pénz, amiért még te is mennél szart lapátolni!" Nem öregem, nincs. Komolyan. Inkább élek sötétben, zsíros kenyéren, minthogy valaha is a következő 8 munka egyikét kelljen csinálnom:

1. Veszélyes anyagokban történő lubickolás

Az ipari, avagy hazmat búvár feladata lemerülni a szennyvizekbe, ami tele van mérgező anyagokkal, vagy éppen emberi matériával - mert ugyebár a csöveket valakinek karban kell tartani. Oké, hogy búvárruhát viselnek, meg tetőtől-talpig be vannak fedve. De nem. Még évi 40 millióért sem vállalnám.

2. Tetthely takarító

Tudom, hogy ezt is lehet szkafanderben végezni, de nem vagyok biztos abban, hogy az én gyomrom elég erős ehhez. Például, hogy törmelékeket, végtagokat, testnedveket és egyéb emberi származékokat pucoljak fel egy bűntett vagy baleset helyszínéről. Lehet, hogy iszonyatos pénzeket lehet vele keresni, de nincs annyi B6 a világon, ami megakadályozná, hogy ne koronázzam meg saját bűnjelekkel a tetthelyet.

3. Állateledel tesztelő

Jó, aláírom: van olyan kaja, amire ránézésre azt mondanám, hogy egészen gusztán fest. Na, de hogy a számba vegyem?! Lehet, hogy külföldön 8 és 20 millió forintot lehet keresni vele évente, de engem nem tudnának rávenni, hogy macska meg kutya kaját szagolgassak, illetve kóstolgassak.

4. Hónaljszagoló

Nagyon szeretem a parfümök illatát, de nem annyira, hogy 8 órában idegen nők és férfiak hónalját szagolgassam. Persze, hálás vagyok azoknak az érzékeny orrú embereknek, akik elvégzik ezt a melót. Hiszen nekik köszönhetően derül ki, mennyire válnak be a dezodorok.

Forrás: Shutterstock

 

5. Inszeminátor

Lehet, inkább lennék terminátor, mintsem inszeminátor: ő az, aki az állatoknál a mesterséges megtermékenyítést végzi. Előbb persze úgynevezett fantom jószág segítségével - vagy állatmaszturbátorként kézzel - beszerzi az ondót, majd termékenyítőpisztollyal bejuttatják a jószág méhébe. Ez egy nagyon nemes szakma, de én nem lennék rá képes.

6. Pisi- és ürülékgyűjtő

Rengeteg olyan munka van, ahol pisit vagy éppen kakit kell gyűjteni. Az ürülékfelügyelő dolga, hogy a lehető legfrissebb trágyát gyűjtse be a tehénből - amit persze utána jó pénzekért el lehet adni a kertészkedés szerelmeseinek. De persze a különböző állatkutatóknak is szükségük lehet mindenféle testnedvre ahhoz, hogy tanulmányozhassák a vadállatok életvitelét és képet kaphassanak az egészségükről. Sőt, Kanadában a vadászok szarvaspisit használnak csalinak. Mit gondolsz, kitől szerzik be...?

7. Klinikai hulladékkezelő

Elgondolkoztál már azon, hogy mi történik a klinikai hulladékokkal? Beleértve a használt kötszereket, tűket, különböző gyógyszereket, vérzsákokat, amputált végtagokat és az emberi szöveteket, szerveket... Az Egyesült Királyság jogszabályai szerint azokat megfelelően kell ártalmatlanítani, azaz elégetni. Más szavakkal, vannak olyan emberek, akiknek az a feladata, hogy ezeket szépen bepakolja a kemencébe és eltüzeli.

8. Mobil WC tisztító

Az még hagyján, hogy ki kell szivattyúzni a matériát a tartályokból, de fel is kell takarítani, ami mellément, meg egyáltalán az esetleges szennyeződéseket a wc körül. Évente több millió forintért akár te is bevállalhatod, ha van hozzá gyomrod - és éppenséggel nincs már szaglásod. Na, ezt a fajta wc pucolást már nem végezném...

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?