Top 5 összeesküvés-elmélet, amikről muszáj tudnod!

A butaságnak legalább ezer arca van. Vannak a tanulatlan emberek, a tájékozatlan emberek, a félművelt emberek. És vannak a személyes kedvenceim, akik mellett nem lehet elmenni egy sírva röhögős facepalm nélkül - igen, ők az összeesküvéselmélet-hívők.

A legviccesebb konspirációk, amikben többen hisznek, mint gondolnád:

1. "Baszki, hát hiába szórjuk rátok tonnaszám az idegmérget?!"

Jól sejted, első körben a chemtrailről lesz szó. A hívők szerint a repülők kondenzcsíkja igazából nem is fagyott jégpára, hanem vegyi méreg. És miért is szórnának halálos vegyszert a fejünkre? Megsúgom: népességszabályozás céljából. Ugyanis létezik egy rejtélyes, minden hájjal megkent "háttérhatalom" aminek tagjai még nem hallottak a kínai modellről.

Mindenesetre lássuk be, igen komoly gond lehet a kémia- és fizikaórák színvonalával, de úgy globálisan, mert az ördögi mesterterv sehogy sem akar működni. Talán rossz vegyszert ontanak ránk, hiszen a világ népessége folyamatosan növekszik.

Apropó, háttérhatalom, meg is érkeztünk a második számú agyzsibbasztáshoz, a humanoid reptiliánokhoz, ismertebb nevükön a gyíkemberekhez.

Forrás: Shutterstock

2. II. Erzsébet két hivatalos látogatás között házi legyet uzsonnázik!

Nem, nem viccelek! Az elmélet nagy vonalakban arról szól, hogy a háttérhatalom titkos testvériségének tagjai - az alakváltásra IS képes gyíkemberek - már évezredek óta fondorlatoskodnak, hogy átvehessék fajunk felett az uralmat. Ezért aztán tuti biztos ők a felelősek a világpolitikai konfliktusokért, a háborúkért, sőt, még a gazdasági válságokért is. Hál' isten, eddig nem jött össze nekik, bár mindent bevetnek, méghozzá a Holdról. Merthogy a Hold az anyahajójuk.

Csak mondom. A Hold. Azonban a kedvencem mégiscsak az, hogy II. Erzsébetből olykor "gyíkrohamok" törnek elő, és ezzel a szemfülesek előtt lelepleződik a valódi kiléte. Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezentúl szemmel fogom tartani Őfelségét.

Tudom, nehéz elhinni. De élnek köztünk olyanok, akik szentül hisznek a gyíkemberek létezésében. És ezek az emberek kb. úgy 5 millióan is lehetnek... Ha közelebbről megismerkednél a reptilián konteóval, olvasd el David Icke, a próféta könyveit!

3. A laposföld-hívők vs. NASA

És igen, itt most elmorzsolok egy könnycseppet a szemem sarkában a gyönyörűségtől. Tudniillik a világ nemhogy csak lapos, hanem egyenesen korong alakú. Na most a korong alakú világ szélén magas jégfal van, amit természetesen az ENSZ őriz. Nyilván összejátszanak a megátalkodottan ördögi NASA-val, hogy erről senki se tudhasson. Most joggal tehetnéd fel a kérdést, hogy miért kellene ezt eltitkolni. De attól tartok, a válasz épp annyira komolytalan, mint maga a konteó: még nem derült ki.

 

A konspirációnak magyar hívei is akadnak, akik magával a Magyar Tudományos Akadémiával is képesek vitába szállni a Facebook-oldalukon. Adu érvük: ha lefotózod az ablakodból a horizontot, az bizony csak egy egyenes vonal lesz, nem görbül az semerre sem. És tényleg, csak kár, hogy ennek semmi köze a Föld geoid alakjához.

Forrás: Shutterstock

4. A középkor nem létezik!

És még mielőtt a 40 feletti nők önfeledt üdvrivalgásban törnének ki, úgy értem, a történelemben. Merthogy az időszámításunk utáni 614-911 közötti éveket csak kitalálták és utólag toldották be a világtörténelem nagy könyvébe. Legalábbis Heribert Illig, germanisztikát végzett bölcsész szerint.

Merthogy 3 jómadár, nevezetesen III. Ottó, Bíborbanszületett Konstantin és II. Szilveszter pápa műve a világ legnagyobb csalása. Méghozzá azért, mert úgy érezték, ez a világ mit sem érne egy ilyen szupertrollkodás nélkül.

5. Ilyen ez a popszakma...

A Sátán imádja a popzenét és előszeretettel rekrutál a klubjába tagokat a zenészek közül. Ez alól nem kivétel sem a Beatles, sem a Led Zeppelin. Még ma is sokan komolyan hisznek benne, hogy a könnyűzene és pláne a rock and roll egyenlő a gonosz imádatával. És hogy ezt mégis honnan a búbánatból szedik?

Hát kérem tisztelettel, többek között megdönthetetlen bizonyítékul szolgál számukra a backmasking technika. Ha még sosem hallottál erről, most pacsizz le magaddal, nagy valószínűséggel normális ember vagy! A backmasking annyit jelent, hogy egy adott zenét visszafelé játszanak le titkos üzeneteket keresve. Hogy hogyan jutott ez bárkinek is eszébe, és miért csinál ilyet, arról fogalmam sincs, de nem egészséges dolog visszafelé hallgatni a zenéket, abban egész biztos vagyok. Mindenesetre, aki keres, az talál.

Így aztán találtak is "rejtett, ördögi üzeneteket", amik a konteó-hívők szerint a tudatküszöb alatt, alattomosan becsúszva befolyásolják az emberi viselkedést. Ezt annyira komolyan tudják venni, hogy a Judas Priest zenekart perbe is fogták öngyilkosságra való buzdítás miatt. Visszafelé lejátszva ugyanis kis jóindulattal, de bele lehet hallani néhány zenéjükbe a "Próbáld ki az öngyilkosságot!" mondatot. Bár azt is, hogy "Adj borsmentát!"

Az egészséges kételkedés dicséretes dolog, és lássuk be: akad szép számmal olyan összeesküvés-elmélet is, ami később beigazolódott. Ezért a legjobb, ha néhány kérdést nyitva hagyunk az életünkben. De ezek nem azok! Tudni kell, hogy létezik egy egészséges határvonal, amit ha átlépsz, könnyen a nyúl üregének aljában találhatod magad.

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?