Szexi pasik dagi feleséggel - a "kövér" Palvin Barbi eset margójára

Nemrég robbant az interneten, hogy az egyik tévés vetélkedő szereplőnője "lekövérezte" Palvin Barbit.A műsorszerkesztők jó érzékkel nem vágták ki a jelenetet, hiszen a szupermodell neve minden idők egyik kedvenc témájával, a "kövérezéssel" tálalva tuti kattintás a böngészőktől.

Ez így is lett, pörögtek a megosztások, és beindult a szokásos sárdobálás. Bevallom, ha időm engedi, van bennem annyi perverzió, hogy az ilyesmi témák alatt átfutom a hozzászólásokat. Nem tehetek róla: egyszerre elborzaszt és megbabonáz az emberi hülyeség.

A kommentelők most is tették a "dolgukat", és a történet minden szereplője megkapta a magáét. Egyedül Palvin Barbi dietetikusa nem írta meg, hogy a modell testzsír százaléka a normál tartomány alsó felében van, ezért minden észérvet nélkülözött a "vita" - de ilyenkor nem is a tudomány, hanem érzések és értékrendek háborújáról van szó.

Hiába írunk 2018-at, hiába ajnározza a divatvilág évek óta a szabálytalanságot, hiába vannak tele a kifutók plus size lányokkal, a "vékony női test" kultusza megingathatatlan. És annak ellenére, hogy a "kövérség" teljesen mást jelent a kórházakban, az ügynökségeknél és a nép egyszerű gyermekének, a médiában a "kövér nő" a legdurvább címkék egyike.

Forrás: AFPforum/ Sputnik/Ekaterina Chesnokova

Engedjük most el a magyar modellt, hiszen Barbinál sem ovosi, sem esztitikai értelemben nincs szó ilyesmiről. Viszont az összes bulvármagazin köszörüli a nyelvét Pierce Brosnan feleségén, Keely Shaye-en, aki a házasságuk 17 éve alatt valóban zsírpárnák közé csomagolta lánykori alakját.

Ha az urának újabb filmbemutatója van, vagy tengerpartra mennek, Keely lélekben készülhet a vonalait ócsároló cikkekre. Hiszen ő a kedvenc témája a zörgő csontokra felesküdött kommentelőknek a világhálón. Persze nem kell, hogy Keely bárkinek is tetsszen - hiszen már a lábai előtt hever egy James Bond, ki vágyhat ennél többre?

Viszont az, hogy a teste miatt megkérdőjelezik házassága boldogságát, kicsit erős. És egyenesen felháborító, hogy Pierce Brosnannek - nyilván idióta újságírói kérdésekre - már többször magyarázkodnia kellett, miért is szerelmes "kövér" feleségébe!

Csak azért, mert Keely Shaye teltebb, mint a mai szépségideál, már nem is lehet érzéki, vicces, tartalmas nő, nagyszerű társ, szuper szerető, jó barát? Egy túlsúlyos nő már nem méltó arra, hogy Brosnan státuszú pasi imádja?

Forrás: AFP/Robyn Beck

Persze az igényesség fontos. Ha az év minden napján pecsétes, kinyúlt pólóban várod haza a párodat, miközben jókat böfögsz, és a testi mellett a szellemi leépülésed is teljes gőzre kapcsol, akkor ne csodálkozz, ha a szerelmetek tüze kialudni készül. De néhány új hurkácska vagy szélesebb popsi önmagában még nem a trehányságot jelenti. Ha felszedsz pár kilót, az először rád és az orvosodra tartozik - a szerelmed véleménye minderről meg csakis rátok.

A Brosnan házaspár tagjai emberek, az ő testükön is nyomot hagy a múló idő - na és? Inkább arról szóljon a fáma, miért is lobog köztük még mindig a szerelem - és biztos nem azért, mert Keely csak egy "jó test" férje életében.

"Imádom az életkedvét, a szenvedélyét - mondta még évekkel ezelőtt Brosnan a feleségéről - Olyan ereje van, ami nélkül nem tudnék élni. Ha rám néz, egyszerűen elgyengülök." Hát ez az a bizonyos nőiesség, ami nem kilókban mérhető. Nem is a hasprésen készül, viszont az igazi férfi repül rá, mint darázs a kint felejtett felvágottra.

Hölgyek, vékonyak és ducik egyaránt: tessék ezt Keely Shaye után csinálni! - Hátha akad még néhány facér Pierce Brosnan!

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: AFPforum

    Ezt olvastad már?