sorozat kibeszélő Jóbarátok függő
Ezt a sitcomot számomra semmilyen sorozat sem tudta überelni. Nevettünk, megdöbbentünk, sírtunk a szereplőkkel, sőt, sok mindent tanulhatunk is tőlük. A mai napig az egyik legkedveltebb sorozat, és nem véletlenül.

Íme, 9 jel, hogy álmodból felkeltve is "Unagi" vagy a Jóbarátokból:

1. Hobbifirkászként azt kívánod, bárcsak olyan bárdolatlanul szellemes lennél, mint Chandler, de reméled, hogy azért nem leszel olyan meg nem értett zseni, mint ő.

2. Egy kacér "Na, mi a helyzet?"-tel adod a kebelbarátnőd tudtára, hogy jól kinyalta magát az esti partira.

3. A fogorvosodtól finoman érdeklődsz, nem dolgozik-e véletlenül a kórházban egy sármos, Drake keresztnevű külföldi rezidens. Ha a válasz igen, máris feliratkozol agyátültetésre.

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art

4. Ha ki kellene választanod a filmtörténet legszebb bókját, párás szemekkel rávágnád: amikor Ross azt mondta Rachelnek, hogy "Mindig csak te léteztél!" (Awwww...)

5. Legfőbb vágyad: csak egyszer engedhetnéd meg magadnak Phoebe minden földi törvényre fittyet hányó földönkívüliségét, csak egyszer! Ufóknak áll a világ.

6. Szerinted is egyértelműen Rachelé A Hajszín, amit azonban még - egy egyetlen műalkotás erejéig összeálló - Hajas feat. Zsidró páros sem tudna reprodukálni. Legnagyobb bánatodra.

7. Minden távol-keleti online drogéria kínálatát átkutattad már kék ajakrúzsért, de semmi.

8. Ha egy olyan rém irritáló perszóna, mint Monica, ki tudott fogni egy Chandler féle cukimukit, úgy érzed, neked is illene végre összekapnod magad.

9. Neked is van varázsbabod, és ott szaladgál a rákod valahol a világban, csak néha elfelejtesz hinni benne. :)


Nyitókép: Afpforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.